Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

KŠZ riješila problem kuglačica i kuglača, privremeno će trenirati na kuglani Željezničara u Drežniku

Hrvatski kuglački savez, kako doznajemo, sutra bi trebao donijeti konačnu odluku o sudbini ove natjecateljske sezone – ako se prvenstva budu nastavila, karlovački će klubovi domaće susrete igrati u Ozlju.

KARLOVAC – Problem treniranja karlovačkih kuglačica i kuglača do daljnjeg je riješen – privremeno će trenirati na kuglani Željezničara na Drežniku.

Karlovačka športska zajednica postigla je sporazum s Kuglačkim klubom Željezničar, vlasnikom kuglane na Drežniku, koji će kuglačicama Karlovca i kuglačima Mostanja 1949 ustupiti termine – imat će na raspolaganju po četiri sata tjedno (za ukupno osam igrača), a termine će platiti KŠZ. Trenirati mogu i trećeligaši, kuglači Mantinele i Dubovca, no oni se još nisu javili predstavnicima Željezničara i dogovorili termine. Ovaj dogovor vrijedit će do otvaranja kuglani u Domu oružanih snaga Zrinski, koju, podsjetimo, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske ne planira otvarati prije 1. lipnja.

Kako doznajemo, sutra će Hrvatski kuglački savez donijeti konačnu odluku o sudbini ove natjecateljske sezone. Ukoliko donese odluku o konačnom prekidu natjecanja, tada će kugačice i kuglači nastaviti trenirati na kuglani u Drežniku do ljetne stanke. Međutim, ako HKS odluči nastaviti prvenstva do kraja, onda bi karlovački klubovi svoje preostale domaće susrete odigrali na kuglani Azelija u Ozlju jer ova u Drežniku je dvostazna i ne zadovoljava natjecateljske kriterije. U tom slučaju Karlovačka športska zajednica bi na ozaljskoj kuglani zakupila i određeni broj termina za treniranje karlovačkih klubova.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ na teškom gostovanju u Splitu, kuglačice Ogulina dočekuju Split, rukometaši igraju jubilarni 30. Pržin memorijal