Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac KONAČNO Podijeli

KTC na Švarči otvara svoja vrata u ponedjeljak, 21. siječnja u 11 sati

U KTC je uloženo 6,5 milijuna eura, a zaposleno je 48 osoba

Nakon prvog neuspjelog, novo svečano otvorenje KTC-a na Švarči održat će se u ponedjeljak, 21. siječnja.

Podsjetimo, zbog tehničkih razloga otvaranje trgovačkog centra, benzinske postaje, poljoljekarne i restorana odgođeno je na desetak dana, a u ponedjeljak se ne očekuju nova iznenađenja.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina. Poslovne prostore ima u 25 gradova Hrvatske. Osnovna djelatnost je trgovina u 27 supermarketa, a kao dopuna ponude su 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran. Uz KTC posluje i KTC Jadran sa 3 hotela na jadranskoj obali (Baška Voda i Makarska). KTC zapošljava 1400 djelatnika

– Nakon pune četiri godine poslovanja u Karlovcu, KTC otvara vrata vlastitog Trgovačkog centra te žiteljima Karlovca i okolice na taj način zahvaljuje na povjerenju, koje je izgrađeno tijekom protekle četiri godine.

Otvorenje je u 11 sati.

Supermarket će raditi od 7 do 21, nedjeljom do 14 sati, poljoljekarna radnim danima od 8 do 17 te subotom do 13 sati, a benzinska od 6 do 22 te nedjeljom od 6 do 20. U restoranu koji prima do 400 gostiju radit će se od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.  U KTC Trgovačkom centru Karlovac zaposleno je 48 djelatnika. Investicija je vrijedna oko 6,5 milijuna eura.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere