Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život VELIKA DONACIJA Podijeli

KUD Izvor humanitarnom akcijom za dugorešku bolnicu prikupio 31.275 kuna

Tim novcem bolnica može urediti jednu od devet soba na odjelu s nepokretnim pacijentima

Ukupno 31.275 kuna prikupljeno je u humanitarnoj akciji koju je za Specijalnu bolnicu za produženo liječenje Duga Resa krajem prošle godine organizirao KUD Izvor iz Generalskog Stola.

Onim što najbolje znaju, pjesmom i plesom, na koncertu u Karlovcu uspjeli su okupiti glazbena imena poput Mirka Cetinskog, Zdenku Kovačiček i brojne druge.

– Sad se nadam da će netko drugi nastaviti našu priču koja nije bila ni malo laka i jednostavna, ali bila je s puno ljubavi i truda, rekao je na današnjoj pressici u dugoreškoj bolnici predsjednik KUD-a Izvor Damir Škrtić.

A s više od 30 tisuća kuna bolnica će moći urediti jednu od ukupno devet soba koje se nalaze na odjelu interne 2 na kojem leže nepokretni pacijenti. Ravnateljica dr. Višnja Mihalić se nada da će biti novih donacija i sličnih akcija te da će odjel u potpunosti urediti do kraja ove godine.

-Nije da je to tako strašno, ali sanitarni čvorovi su uređeni pred mjesec dana. No, tu su apartmani u kojima bi također trebalo urediti kupaone, a to je dosta velika investicija. S obzirom da ove godine idemo u energetsku obnovu na što ćemo utrošiti decentrilizirana sredstva pa to bi nam sad stvarno koristilo.

Pročitajte i ovo

BOLJE NE MOŽE

Testiranje na maksimumu: 200 testiranja dnevno u karlovačkom drive-inu