Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Život VELIKA DONACIJA Podijeli

KUD Izvor humanitarnom akcijom za dugorešku bolnicu prikupio 31.275 kuna

Tim novcem bolnica može urediti jednu od devet soba na odjelu s nepokretnim pacijentima

Ukupno 31.275 kuna prikupljeno je u humanitarnoj akciji koju je za Specijalnu bolnicu za produženo liječenje Duga Resa krajem prošle godine organizirao KUD Izvor iz Generalskog Stola.

Onim što najbolje znaju, pjesmom i plesom, na koncertu u Karlovcu uspjeli su okupiti glazbena imena poput Mirka Cetinskog, Zdenku Kovačiček i brojne druge.

– Sad se nadam da će netko drugi nastaviti našu priču koja nije bila ni malo laka i jednostavna, ali bila je s puno ljubavi i truda, rekao je na današnjoj pressici u dugoreškoj bolnici predsjednik KUD-a Izvor Damir Škrtić.

A s više od 30 tisuća kuna bolnica će moći urediti jednu od ukupno devet soba koje se nalaze na odjelu interne 2 na kojem leže nepokretni pacijenti. Ravnateljica dr. Višnja Mihalić se nada da će biti novih donacija i sličnih akcija te da će odjel u potpunosti urediti do kraja ove godine.

-Nije da je to tako strašno, ali sanitarni čvorovi su uređeni pred mjesec dana. No, tu su apartmani u kojima bi također trebalo urediti kupaone, a to je dosta velika investicija. S obzirom da ove godine idemo u energetsku obnovu na što ćemo utrošiti decentrilizirana sredstva pa to bi nam sad stvarno koristilo.

Pročitajte i ovo

SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE

U Utinju godišnje stigne 320 napuštenih pasa: 240 ih pronađe svoj zauvijek dom