Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti - tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda?, napisao je ovo Škoro na Facebooku i tako demantirao navode da će, ako postane premijer, osnovati ministarstvo sreće. Podsjetimo, dio programa stranke Miroslava Škore posvećen je kvaliteti života, u sklopu čijeg se poboljšanja predlaže 'osnivanje određenog državnog tijela'. Večernji je pisao da je za njegovo ubacivanje u programska načela zaslužna Anita Freimann, inače sumentorica Škori na doktorskoj disertaciji i 'doktorica sreće'. - Spoj je to ekonomije i psihologije, kojim se svjetski ekonomisti bave već više od četrdeset godina. Ministarstva sreće već postoje, primjerice u Butanu, gdje su odavno shvatili da BDP nije indikator kvalitete života i blagostanja u državi - rekla je Anita Freimann za Večernji list. Ipak ništa od Ministarstva sreće Prikazan je period od 1900. do 2000. godine. Vidjet ćete kada je bilo poželjno imati jako rumene obraze, a kada sasvim suprotno - blijedu, profinjenu put koja se vezivala uz plemstvo Kako se ljepota mijenjala kroz stoljeće - od šminke do frizura... Zagrebačkoj odvjetnici stiglo je rješenje za plaćanjem spomeničke rente iako mjesecima ne radi u toj zgradi zbog posljedica razornog potresa koji je pogodio Zagreb Ne dolazi na posao, ured joj je uništen, ali svejedno mora platiti spomeničku rentu Srpska pjevačica Sandra Afrika našla se usred afere s golim fotografijama, ali je vijest o navodnom klinču s bivšim dečkom demantirala. Odgovorila je na '24 pitanja' i priznala što voli o Hrvatskoj Srpska zvijezda Sandra Afrika nakon skandala: 'Uopće se ne živciram, to je dio našeg posla'

Sport KUGLANJE Podijeli

Kuglačice Kupe i kuglači Mostanja 1949 pobjednici županijskog Kupa

Ozaljčanke je do pobjede predvodila Irena Božičević s 556, a Karlovčane Ivica Tomljanović s 593 srušena čunja.

KARLOVAC, OZALJ – Kuglačice ozaljske Kupe i kuglači karlovačkog Mostanja 1949 pobjednici su županijskog Kupa.

U ženskom finalu, odigranom sinoć na kuglani Azelija u Ozlju, domaća Kupa je s 5:3 bila bolja od ekipe Karlovca. Ozaljčanke su oborile ukupno 3.246 čunjeva, 64 više od Karlovčanki. Prvo ime domaće ekipe bila je Irena Božičević s 556, a gostujuće Ivona Škalamera s 569 srušenih čunjeva.

Muško finale odigrano je danas na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski u Karlovcu. Mostanje 1949 je nadigralo dugorešku Staru hižu rezultatom 6:2, oborivši ukupno 3.374 čunja, 54 više od suparnika. Najbolji u karlovačkoj momčadi bio je Ivica Tomljanović s 593, a u dugoreškoj Nikola Kelečić sa 615 srušenih ‘drva’.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 s 2:0 bolji od Vatrogasca, prvotimci u nastavku odigrali ‘pod ručnom’