Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Kuglanje: 2 pobjede, 2 poraza i neodlučeno

U 1. kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" poraženi su na kuglani Doma oružanih snaga od momčadi "Goranina" iz Delnica. Gosti su pobijedili sa 6:2. "Mostanje" je poraženo u Gospiću od "Velebita". Domaćin je pobijedio sa 7:1. Kuglači karlovačkog "Amatera" pobijedili su na kuglani Doma oružanih snaga, u 1. kolu Treće hrvatske lige […]

U 1. kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" poraženi su na kuglani Doma oružanih snaga od momčadi "Goranina" iz Delnica. Gosti su pobijedili sa 6:2. "Mostanje" je poraženo u Gospiću od "Velebita". Domaćin je pobijedio sa 7:1.

Kuglači karlovačkog "Amatera" pobijedili su na kuglani Doma oružanih snaga, u 1. kolu Treće hrvatske lige zapad, momčad "Elektroprimorja" iz Rijeke sa 6:2. "Kupa" iz Ozlja igrala je na kuglani "Azelija" s "Pazinom" neodlučeno 4:4.

Kuglači "Duge Rese" pobijedili su na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski, u 1. kolu Četvrte hrvatske kuglačke lige, ekipu "Vinodola" iz Novog Vinodolskog s 8:0. Najbolji pojedinac susreta bio je Marijan Polović iz "Duge Rese" s 584 oborena čunja.

Pročitajte i ovo

OČEKIVANO

Mandić će smanjiti plaće svima u karlovačkom gradskom sustavu, a i reorganizirati ga