Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija DEMOGRAFSKE MJERE Podijeli

Kuhinja za vrtić u Krnjaku bit će u školi. Za nastavak uređenja zgrade ide se natječaj Ministarstva demografije

Vrtić u Krnjaku moći će primiti 20 djece predškolske dobi

Nova kuhinja i blagovaona u OŠ “Katarina Zrinski” u Krnjaku bit će uređeni ove godine za potrebe tamošnjeg dječjeg vrtića.

Dogovoreno je to na sastanku čelnika županije s ravnateljicom škole Željkom Stojković. Uređenjem blagovaonice i kuhinje u školi jednim će se udarcem riješiti prehrana učenika škole i mališana u budućem vrtiću. No, ovi potonji te obroke još neko vrijeme neće jesti jer treba namaknuti novac za uređenje i opremanje novoizgrađene zgrade vrtića u blizini škole.

– Nedostatna sredstva za konačno uređenje prostora vrtića kandidirat će se na natječaj Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, kažu u županiji, ali ne i znači li to da će vrtić u Krnjaku ove godine biti u funkciji.

Izgradnja vrtića, podsjetimo, završila je sredinom prošle godine i koštala je više od milijun kuna osiguranih iz sredstava Ministarstva demografije.  Zgrada se nalazi u blizini osnovne škole, a da bi počela raditi treba je još urediti izvana i iznutra. Kapacitete je dovoljan za oko 20 djece.

Foto: www.krnjak.hr

Pročitajte i ovo

KULTURA ZA SVE

FOTO: Noć muzeja privukla mnoge: Povratak u prošlost uz kruh i mast i stare fotografije