Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Lana Karlovačka tiskara postaje generalni sponzor zagrebačkog Dinama

‘Modri’ će ime generalnog partnera nositi na prsima dresa, a sponzorstvo postaje aktivno s početkom natjecateljske sezone 2018/2019.

KARLOVAC – Jedna od najjačih karlovačkih tvrtki, Lana Karlovačka tiskara, postat će generalni sponzor Građanskog nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, aktualnog prvaka Hrvatske i pobjednika ovogodišnjeg izdanja Hrvatskog kupa.

Kako prenose službene stranice kluba, ugovor o generalnom sponzorstvu potpisan je danas na svečanom domjenku u loži Maksimir, a postat će aktivan početkom natjecateljske sezone 2018/2019. ‘Modri’ će ime generalnog sponzora nositi na prsima dresa, kojeg su na današnjoj svečanosti promovirali prvotimci i nova pojačanja kluba, a svečanost je okončana zajedničkim fotografiranjem i rezanjem slavljeničke torte u obliku dresa s grbom Dinama i logom Lana grupe.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik Uprave GNK Dinamo Igor Kodžoman i predsjednik Uprave Lana Grupe Nikola Hanžel, koji je naglasio da su iznimno sretni i zadovoljni zbog generalnog sponzorstva i obostranog prepoznavanja veličine, važnosti, vrijednosti i kvalitete brendova lokalno, regionalno te na europskom planu, kako od strane GNK Dinamo tako i od strane Lana grupe.

– Odluka i povezivanje nastalo je na temelju uspješne dosadašnje suradnje, prijateljstva s modrim klubom te neizmjerne ljubavi prema Dinamu. Ponosni smo na to što je upravo Lana grupa dobila priliku biti na prsima igrača hrvatskog prvaka i ovim putem ujedno zahvaljujemo klubu na uspješno ostvarenoj suradnji i sponzorstvu. Vjerujemo u uspješno partnerstvo u budućnosti, kao i u brojne uspjehe Dinama u novoj sezoni. Lana grupa bit će uz Dinamo u svakom trenutku i idemo zajedno po nove trofeje – kazao je Hanžel.

(foto: gnkdinamo.hr)

Pročitajte i ovo

NOGOMET

ŽNK 4 rijeke započeo s provođenjem projekta Girl’s Football Fun Factory za djevojčice od 8 do 15 godina