Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Lara Čadonić i Noa Majetić zlatni u finalu Erste Plave lige u Zagrebu

Čadonić je slavila u utrci učenica četvrtih razreda na 300 metara, a Majetić u skoku u dalj učenika šestih razreda.

Lara Čadonić i Noa Majetić, mladi atletičari karlovačkom KA-TIM-a, osvojili su zlatne medalje u finalu Erste Plave lige održanom jučer na stadionu Mladosti u Zagrebu uoči 68. međunarodnog atletskog mitinga ‘Memorijal Borisa Hanžekovića’.

Čadonić je najsjajnije odličje izborila u utrci učenica četvrtih razreda na 300 metara s odličnim vremenom 51.54 sekunde, a Majetić je najbolji bio u skoku u dalj za učenike šestih razreda sa zapaženom daljinom od 4.62 metra.

Majetić je nastupio i u finalu utrke na 600 metara i zauzeo 6. mjesto, a treći predstavnik karlovačkog kluba, Jakov Perinac, bio je petoplasirani u utrci učenika petih razreda na 300 metara.

Erste Plava liga je Prvenstvo Hrvatske za učenice i učenike od trećih do šestih razreda osnovnih škola (u finalu od 4. do 7. razreda). Plasman u finale ostvaruju po 12 najboljih natjecatelja iz svake discipline osvajanjem jednog od prva dva mjesta na kvalifikacijskim natjecanjima održanima u Zagrebu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru i Makarskoj.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa