Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Lara Mihalić državna prvakinja u point fightingu kod juniorki preko 70 kg, ‘tigrovima’ još i srebro i sedam bronci

Mihalić je na putu do zlatnog odličja pobijedila Lauru Ivančić iz Planet Sporta i Hani Pačalat iz Minotaura.

Lara Mihalić, članica Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca, okitila se naslovom državne prvakinje u point fightingu u kategoriji juniorki preko 70 kg na Prvenstvu Hrvatske održanom u subotu u Popovači, a karlovački su borci donijeli još i jedno srebro i sedam bronci.

Na natjecanju je nastupilo samo 58 boraca iz 12 klubova pa je konkurencija po kategorijama bila prilično malobrojna – samo jedna kategorija kod juniorki imala je više od četiri natjecatelja pa su se brončane medalje osvajale uglavnom bez pobjeda.

Jedina predstavnica karlovačkog kluba koja je upisala pobjede upravo je Lara Mihalić, koja je kod juniorki preko 70 kg osvojila zlato i postala najozbiljnija kandidatkinja za nastup na Europskom prvenstvu za juniore koje će se u studenom održati u Budvi u Crnoj Gori. U polufinalu je bila bolja od Laure Ivančić iz Planet Sporta 12:1, a u finalu od Hani Pačalat iz Minotaura 13:3.

Srebrnu medalju osvojila je Ana Pranjić kod juniorki do 50 kg, koja je u finalu izgubila od jedine konkurentice Paole Tomrecaj iz Pretoriana. Brončane medalje pripale su Lari Mihalić kod seniorki do 70 kg (poraz u polufinalu od Ele Znaor iz Sušaka), Lucasu Radović kod seniora do 63 kg (poraz u polufinalu od Morisa Trbulina iz Planet Sporta) i kod juniora do 63 kg (poraz u polufinalu od Mateja Sarvaša iz Sušaka), Lukasu Jurašiću kod seniori do 63 kg (poraz u polufinalu od Mateja Sarvaša iz Sušaka), Valentinu Žuncu kod seniora do 84 kg (poraz u polufinalu od Marka Džina iz Planet Sporta), Roki Puljak kod juniorki do 65 kg (poraz u polufinalu od Martine Buterin iz Velebita) i Emi Bećirović Vojnović kod juniorki do 65 kg (poraz u polufinalu od Doris Skorin iz Lotusa).

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ na teškom gostovanju u Splitu, kuglačice Ogulina dočekuju Split, rukometaši igraju jubilarni 30. Pržin memorijal