Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Lea Novković seniorska dvoranska državna prvakinja u petoboju

Prvenstvo je obilježio vrlo slab odaziv – natjecanje kod seniora nije ni održano, a kod seniorki su nastupile samo tri atletičarke.

Atletičarka Karlovca Lea Novković osvojila je naslov seniorske državne prvakinje u petoboju na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu.

Nažalost, prvenstvo je obilježio vrlo slab odaziv u seniorskoj konkurenciji pa kod seniora natjecanje nije ni održano, a kod seniorki su nastupile samo tri atletičarke. Novković je pobijedila u svih pet disciplina – na 60 metara prepone s 9.06, u skoku u vis s 1.54 metara, u bacanju kugle s 8.49 metara, u skoku udalj s 4.87 metara i na 800 metara s rezultatom 2:30.89 – te se s uvjerljivih 3.200 bodova okitila zlatnim odličjem. Drugoplasirana je bila Tonka Kunac iz zagrebačkog Agrama s 2.403, a trećeplasirana Monica May Staraj iz zagrebačke Mladosti s 1.939 bodova.

Bruno Belčić šestoplasirani na 1500 metara na Prvenstvu Balkana

Njezin klupski kolega Bruno Belčić nastupio je u sastavu hrvatske reprezentacije na Prvenstvu Balkana u Istanbulu. Trčao je na 1.500 metara i zauzeo 6. mjesto s osobnim rekordom u dvorani 3:51.56.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

EU SREDSTVA

Karlovac uspješan u provedbi ITU projekata: Ove godine na raspolaganju 33 milijuna eura