Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Županija KLIZANJE Podijeli

Ledena bajka u Kamanju još traje

Klizalište u Kamanju premašilo sva očekivanja

Iako su dugoreško i karlovačko klizalište muku mučili s visokim temperaturama i otapanjem leda, Kamanjci su uživali u kvalitetnom ledu čak i na 15 celzijevaca. Još su im se na 200 kvadrata leda pridružili i gosti iz susjednih općina i Slovenije, ističe načelnik općine Kamanje Damir Mateljan.

-Problema s ledom nismo imali jer ta ledena priča nije jeftina. I nema tu mjesta štednji. Ukoliko želite kvalitetno klizalište, morate platiti kvalitetnu opremu.

Cilj je bio izvući djecu i njihove roditelje iz kuća. Praznici su uvijek ljepši kada se provedu aktivno i u dobrom društvu.

-Klizalište je otvoreno 23. prosinca. Ono je ispunilo sva očekivanja. Na stotine djece je prošlo svaki dan kroz naše klizalište. Djeca su uživala. I ne samo da su uživala djeca već su im se pridružili i njihovi roditelji. Svi zajedno su tri tjedna proveli više vani nego unutra.

Školu klizanja pohađalo je stotinjak mališana. No, kako najavljuje načelnik Mateljan iduće godine bit će još bolja i veća zabava na ledu.

-Školu klizanja je pohađalo stotinjak djece, što predškolskog, što školskog uzrasta. Odaziv je bio izuzetan. Nastavit ćemo s time i sljedeće godine. Klinci su naučili klizati, čak su igrali i hokej. Vrlo je to lijepo izgledalo, a izgledat će tako i iduće godine, ali ćemo dodati još zanimljivije i bogatije sadržaje, najavljuje Mateljan.

Sezona klizanja za Kamanjce još traje. Do kraja ovoga tjedna svi ljubitelji klizanja mogu uživati na ledu u Kamanju potpuno besplatno.

 

FOTO: http://www.kamanje.hr/

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob