Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Županija KANDIDATURA Podijeli

Lidija Bošnjak kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja: Nestranačka sam i spremna surađivati za dobro grada

Aktualna gradonačelnica Gordana Lipšinić službeno je dobila svoju prvu suparnicu, ali vjerojatno ne i zadnju

Jedna od najbliskijih suradnica aktualne gradonačelnice Ozlja, gradska pročelnica Lidija Bošnjak, upravo je postala i prva suparnica Gordani Lipšinić na predstojećim lokalnim izborima.

Priopćenjem je istaknula svoju kandidaturu za prvu ženu Ozlja i slogan “Vizija, kontinuitet i partnerstvo”.

Ova 47-godišnja ekonomistica u utrku za gradonačelnicu ide kao nestranačka kandidatkinja, a nudi partnerstvo svima koji žele surađivati na daljnjem razvoju Ozlja.

Reorganizirala gradsku upravu

-Svoje dugogodišnje iskustvo i poznavanje sustava te vođenja gradske uprave želim usmjeriti prema novom iskoraku u vođenju grada, uz uvažavanje svih drugih te partnerski pristup prema svima. Nestranačka sam kandidatkinja i spremna surađivati sa svima koji žele dobro svome gradu. U ostvarenju te vizije, očuvanju stečenih vrijednosti i kontinuiteta te ideji partnerstva, pozivam svoje sugrađane da me podrže kako bi naš Ozalj zajedno učinili još ljepšim i ugodnijim mjestom za život.

Već 22 godine radi u gradskoj upravi koju je, kako sama kaže, reorganizirala kao pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela.

-Nakon preustroja puno je efikasnija i dostupnija građanima te se može pohvaliti sa nizom uspješno provedenih projekata. U svom svakodnevnom radu, najviše vremena posvećujem komunikaciji sa svojim sugrađanima, predstavnicima udruga, proračunskim korisnicima i predsjednicima mjesnih odbora, kaže među ostalim Bošnjak.

Obećaje kontinuitet

Ako joj ukažu povjerenje, Bošnjak građanima obećaje kontinuitet, nastavak započetih projekata i pripremu novih.

-Moja vizija Ozlja znači punu posvećenost prijavama projekata za sufinanciranje iz EU fondova i drugih izvora, kako bi što značajniji iznos izvornih sredstava proračuna mogli usmjeriti na razne potpore. Naši mladi, učenici i studenti, umirovljenici i potrebiti, poljoprivrednici, poduzetnici, udruge civilnog društva, vatrogasci, sportaši – krajnji su korisnici i partneri u ostvarenju te vizije, naglašava.

Prioritet su joj i ulaganja u komunalnu infrastrukturu, u suradnji s Karlovačkom županijom zalagat će se da i “Grad Ozalj u što skorijoj budućnosti dobije školsku sportsku dvoranu”, a nastavit će s modernizacijom Doma zdravlja Ozalj.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

ZA ČIŠĆU PRIRODU

Na Orlovcu danas veliko čišćenje otpada na trasi dugoj 5 km