Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Život USPJEŠNO POSLOVANJE Podijeli

Lin trgovina dobitnik prestižnog izdanja certifikata Platinaste bonitetne izvrsnosti

Riječ je o međunarodno priznatom certifikatu koji se već tridesetak godina dodjeljuje u većini europskih država, a iskazuje sigurnost poslovanja poduzeća.

KARLOVAC – Poznata karlovačka tvrtka LIN TRGOVINA dobitnik je prestižnog izdanja certifikata Platinaste bonitetne izvrsnosti.

Riječ je o međunarodno priznatom certifikatu koji se već tridesetak godina dodjeljuje u većini europskih država, a iskazuje sigurnost poslovanja poduzeća. Platinasto izdanje predstavlja posebnost i prestiž te istovremeno najsnažnije priznanje poslovne izvrsnosti koje Bisnode dodjeljuje na europskoj razini. U 2019. godini od svih 315.922 registriranih tvrtki u Hrvatskoj, samo 1.784 tvrtke postižu standard platinaste izvrsnosti (0,56%).

Tvrtke koje imaju pravo na Platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju uzor svima koji još nemaju pravo na isti, te ih na taj način potiču da dođu do izvrsnih rezultata. Predstavljaju, dakle, najpouzdanije, kredibilne i niskorizične poslovne subjekte za suradnju sa svim poslovnim partnerima, kako sa strankama, kupcima, dobavljačima, tako i s osiguravateljima, bankama i drugim poslovnim partnerima.

U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Mi kažemo da je Bisnode certifikat najviša ocjena poslovnog subjekta kojim se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Naime, Bisnode je ove godine po prvi puta, među svim gospodarskim subjektima sa zlatnim bonitetnim odličjem, izdvojio Platinaste bonitetno izvrsne tvrtke (tvrtke koje po novom modelu failure score postižu najviši razred zlatni AAA najmanje tri godine zaredom), a u njih ove godine spada i LIN TRGOVINA d.o.o. iz Karlovca.

BISNODE Certifikat je europski priznat i prepoznatljiv
Analitička kuća Bisnode, najveće partnersko društvo bonitetne kuće Dun & Bradstreet, u okviru međunarodnog projekta obavlja financijske analize tvrtki i ima višegodišnju tradiciju u dodjeli certifikata bonitetne izvrsnosti u 19 europskih zemalja među kojima je i Hrvatska. Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata.

LIN trgovina trenutno zapošljava 65 zaposlenika, uglavnom trgovačke struke.  Prepoznajući potrebe kupaca, ponudu su proširili na čak 65.000 artikala. Otkako posluju, nisu bili u blokadi. Dosad su tri puta primili zlatni AAA certifikat.

– Kontinuirano se prilagođavamo potrebama i željama naših kupaca, koji je za nas uvijek na prvome mjestu. Zato je ovo priznanje za nas značajna potvrda našeg odnosa prema klijentima i našeg poslovnog uspjeha. To nas svakako raduje, ali i obvezuje da u tom smjeru moramo nastaviti raditi i dalje – kazao je vlasnik i direktor Lin trgovine Ivan Lutz.

Cilj ovog poduzetničkog odlikovanja nije samo promocija dobro poslujućih tvrtki te dobrih poslovnih običaja, nego i postizanje financijskog integriteta. Dakle, radi se o tvrtkama koje stalno pomiču granice mogućega, njeguju dobre poslovne običaje, postižu izuzetne poslovne rezultate te brinu o zadovoljstvu svih sudionika radnog procesa, a takve standarde postižu kao posljedicu svog rada. LIN trgovina iz Karlovca to kontinuirano radi već više od 27 godina.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

TAKO I TREBA

Gospođa Zoretić već desetljeće pomaže sv. Nikoli nositi darove u Centar za odgoj i obrazovanje