Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Županija SPREMNI ZA EUROPU Podijeli

Lingua centar i Družba Braće Hrvatskog Zmaja omogućili malim Ozaljčanima pohađanje tečajeva engleskog jezika u dvorcu u Ozlju

Uručene su im zaslužene diplomice, a priredbu je uveličao dolazak nove gradonačelnice Ozlja Lidije Bošnjak.

OZALJ – Prva generacija polaznika Lingua centra u Ozlju jučer je prigodnom priredbom završila svoju prvu školsku godinu učenja engleskog jezika.

Ozaljski mali ‘Englezi’ jučer su ispred dvorca u Ozlju roditeljima pokazali što su tijekom ove školske godine naučili u Engleskoj igraonici. Njihova ‘teacher’ Dubravka Gršak uručila im je zaslužene diplomice, a priredbu je uveličao dolazak gradonačelnice Ozlja Lidije Bošnjak, koja ih je razveselila pohvalama i čokoladama.

Na inicijativu Marijane Lukšić Puljak i velikog broja ozaljskih roditelja djece vrtićkog uzrasta, Lingua centar je u listopadu 2020. pokrenuo tečajeve engleskog jezika za najmlađe Ozaljčane. Inicijativu su podržali Družba Braće Hrvatskog Zmaja i Damir Vanđelić, koji su omogućili održavanje tečajeva engleskog jezika unutar dvorca za djecu iz Ozlja i okolice te omogućili djeci slabijeg socijalnog statusa besplatno pohađanje tečaja.

Naša suradnja se nastavlja i u idućoj školskoj godini pa pozivamo male Ozaljčane na upis!

Lingua centar se zahvaljuje OPG-u Kovač i OPG-u Štenta, koji su počastili polaznike izvrsnim prirodnim sokovima i štrudlama.

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

PUKLO

Bez grijanja do 15 sati dijelovi Luščića, zgrada policije, Krležina, OŠ Dubovac…