Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija KOŠARICA HDZ-U Podijeli

Lipšinić će se opet kandidirati za gradonačelnicu Ozlja, od suradnje s HDZ-om odustala: Otvoreno me opstruiraju

HDZ otvorenim opstrukcijama već godinu dana ne vjeruje u moj rad

Aktualna gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić i na sljedećim će se lokalnim izborima kandidirati za prvu ženu Ozlja,kao nezavisna i predvodeći svoju nezavisnu listu.

Od suradnje s HDZ-om je odustala, poručuje, a o tome je obavijestila i lokalne HDZ-ovce.

-Rukovodstvo stranke već dulje vrijeme ne vjeruje u moj rad i ne podupire ga, a u zadnjih godinu dana to potvrđuje i otvorenim opstrukcijama. U takvim uvjetima rad je vrlo otežan, utječe negativno i na redovite zadatke gradske uprave, a potpuno potire strateški smjer razvoja za koji se zalažem i na kojem od prvog dana stupanja na dužnost gradonačelnice, 2013.g., predano radim. Otežan je napredak započetih projekata, a neki od projekata ozbiljno su ugroženi ili zauvijek izgubljeni, kaže Lipšinić.
Na takvoj suradnji postalo je bespredmetno ustrajati i oko nje se truditi argumentima te sam donijela odluku o kojoj informiram javnost.
Grad nije gradonačelnik, nisu elite, ni stranačke, ni poslovne, ili bilo koje druge vrste, grad ili općina su njezini ljudi, svi redom, koji imaju pravo na razumno i pošteno vodstvo. Niti više, niti manje od toga, poručila je.

Planira napraviti samostalnu listu, dobru i kvalitetnu koja neće politizirati jer nema oko čega, već treba samo raditi. – na toj listi mogu biti svi ljudi koji žele raditi pa i ih HDZ-a s kojima sam radila, ali koji očito ne mogu i ne smiju misliti samostalno i drugačije, kazala je za RM i dodala da je isti poziv i za one ” s druge strane spektra”, na dobrobit Ozlja.

Pročitajte i ovo

AKO NEĆE NITKO...

Boljar ambiciozan: Grad želi sam napraviti dom za starije u Tušmeru