Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Ljubićeve rukometašice osvojile naslov, kod dječaka najbolji zagrebački Vučići

Tonka Turkalj proglašena najboljom igračicom turnira, Sara Dolinar i Letizia Ćosić izabrane u najbolju petorku.

KARLOVAC – Djevojčice Škole rukometa Karlovac osvojile se naslov pobjednica 18. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu u konkurenciji igračica rođenih 2008. godine i mlađih, dok je u istom godištu kod dječaka slavila Rukometna škola Vučići iz Zagreba.

U finalnoj utakmici ženskog turnira igračice trenera Ivice Ljubića rezultatom 9:7 nadigrale su vršnjakinje Vinodola iz Novog Vinodolskog i okitile se zlatnim medaljama, dok je u dvoboju za 3. mjesto zagrebačka Lokomotiva s 11:7 bila bolja od Trnine iz Križa.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Tonka Turkalj iz karlovačke ekipe, najboljom vratarkom Nina Dragec iz Vinodola, a naslov najboljeg strijelca finalne utakmice ponijela je njena suigračica Tijana Halović. U najbolju petorku izabrane su Sara Dolinar i Letizia Ćosić iz Škole rukometa Karlovac, Tea Dečman iz Trnine, Nika Bodrožić iz Lokomotive i Katarina Mataija iz Vinodola.

Kod dječaka istog godišta naslov je odnijela Škola rukometa Vučiči iz Zagreba, koja je u finalnoj utakmici s 9:6 bila bolja od Gospića. U susretu za 3. mjesto Primorska škola rukometa iz Crikvenice je sa 7:5 pobijedila Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata. Najboljim igračem turnira proglašen je Niko Skazlić iz pobjedničke ekipe, najboljim vratarom Luka Borovac iz Gospića, dok je najbolji strijelac finalne utakmice bio Vice Badurina iz Vučića. U najboljoj petorci mjesto su našli Toma Pikelja i Fran Štefanović iz Vučića, Mateo Jergović iz Gospića, Davor Gašparović iz Primorske škole rukometa i Roko Milavić iz Hrvatskog dragovoljca.

Ekipa dječaka Škole rukometa Karlovac, koju je vodio trener Denis Karić, ispala je u četvrtfinalu od Primorske škole rukometa rezultatom 8:5.

Fotogaleriju s prijepodnevnih utakmica možete pogledati na našoj Facebook stranici RM Sport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More