Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Lojen i Štefanac srebrni, Žužinjaku bronca

Naime, zbog gripe koja je poharala Karlovčane, nisu nastupili Igor Predović, Tomislav Stilinović, Martina Lojen i Robert Višnjić. Ipak, veliki posao napravili su karlovački kadeti i juniori iz svjetskog vrha te najavili još sjajniju budućnost karlovačkog kluba. U seniorskoj konkrenciji, u kategoriji do 63 kg, Marino Štefanac je osvojio srebrnu medalju, dok je Matija Žužinjak bio […]

Naime, zbog gripe koja je poharala Karlovčane, nisu nastupili Igor Predović, Tomislav Stilinović, Martina Lojen i Robert Višnjić.

Ipak, veliki posao napravili su karlovački kadeti i juniori iz svjetskog vrha te najavili još sjajniju budućnost karlovačkog kluba. U seniorskoj konkrenciji, u kategoriji do 63 kg, Marino Štefanac je osvojio srebrnu medalju, dok je Matija Žužinjak bio brončani. Posebno je u disciplini semi kontakt bila raspoložena članica ‘Pume’ iz Draganića Ana Lojen, koja je tek u finalu izgubila od Andreje Ivas iz Vodica.

Za ‘Tigar’ su nastupili i mladi borci u disciplini Low Kick u prvenstvu Hrvatske za juniore, Matija Okičić i Filip Horvatić, koje trenira Neno Alilović, pomoćni trener zadužen za tvrde discipline u ‘Tigru’. I Matija i Filip su svoje borbe odradili do kraja, sve 3 runde i pokazali da posjeduju i srčanost i kapacitet za daljnji razvoj.

Pročitajte i ovo

NISU VAŽNI GODINE I ISKUSTVO

Eksperimentiranje sa zvukom uz Hrvatski dom: Dođite večeras s intrumentima