Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Sukladno svom disciplinskom pravilniku, Nogometni klub Osijek izrekao je novčanu kaznu svom prvotimcu Erosu Grezdi. Njegova reakcija je neprimjerena i nedopustiva, objavio je NK Osijek... Prisjelo mu udaranje: Osijek je novčano kaznio Erosa Grezdu... Ministar energetike i zaštite okoliša Tomislav Ćorić se na potpisivanju Ugovora za izgradnju sustava javne vodoopskrbe i odvodnje na području Slavonije kratko se osvrnuo na aferu vjetroelektrane. Ćorić je prvo rekao da će izborni program HDZ-a biti predstavljen nakon što bude predmet razmatranja na Središnjem odboru stranke idućeg ponedjeljka. - Za većinu igrača na hrvatskoj političkoj sceni, onih koji su se bavili politikom, rezultati Vlade Andreja Plenkovića ga pozicioniraju kao Batmana i Supermana, sve u jednom. Tu ću stati - rekao je Ćorić. Nije pojasnio tko je onda Plenkovićev 'Robin'. Ćorić o Plenkiju: 'Po rezultatima je on kao Batman ili Superman' Đuro Đaković Strojna obrada je s rumunjskim naručiteljem Softronic SRL sklopila ugovor o isporuci kompleta ASEA lokomotivskih osovinskih sklopova... Grupa Đuro Đaković sklopila ugovor vrijedan 748,65 tis. eura Užasna prometna nesreća dogodila se u Italiji. Na autocesti A1 u blizini Arezza ozlijeđeno je barem šest ljudi, a četvero je preminulo, objavile su tamošnje vlasti. Među četiri žrtve čak dvoje su djeca, a isto je toliko maloljetnika i među šest ozlijeđenih. Užasna nesreća u Italiji: Četvero poginulih, od toga dvoje djece

Crna kronika KRAĐE I PROVALE Podijeli

Lopovi ukrali frizerski pribor, električni kabel i dio odbojne ograde

Devet kaznenih djela zabilježila je karlovačka policija u jučeršnjim zapisnicima. Među njima provala u Karlovcu i krađe u Ogulinu i Plaškom.  U trgovinu za frizerski pribor na Baniji provaljeno je u razdoblju od 4. do 5. rujna. Ukraden je frizerski pribor i novac, a materijalna šteta veća je od 14.000 kuna. U Ogulinu je jučer […]

Devet kaznenih djela zabilježila je karlovačka policija u jučeršnjim zapisnicima. Među njima provala u Karlovcu i krađe u Ogulinu i Plaškom. 

U trgovinu za frizerski pribor na Baniji provaljeno je u razdoblju od 4. do 5. rujna. Ukraden je frizerski pribor i novac, a materijalna šteta veća je od 14.000 kuna. U Ogulinu je jučer prijavljeno da je nepoznati počinitelj od 1. srpnja do 5. kolovoza iz ograđenog dijela deponija trgovačkog društva iz Zagreba ukrao elemente odbojne ograde u vrijednosti većoj od 29.000 kuna.

Oko 30 metara električnog kabela pak ukradeno je s 4. na 5. rujna pored pruge na području Plaškog. Materijalna šteta veća je od 59.000 kuna.

Pročitajte i ovo

KRIV JE

U zatvoru zbog prometnih prekršaja: 61-godišnjak u Zvečaju pijan, u neregistriranom autu i s nevažećom vozačkom