Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport IZBOR NAJBOLJIH Podijeli

Lucija Bakalar i Matej Matanić najbolji sportaši Slunja u 2019. godini, najuspješniji klub Kuglački klub Korana

Priznanje za dugogodišnji rad u sportu otišlo je u ruke Darka Kovačevića iz ŠRD Slunjčica, a priznanje ‘Srce za Slunj Nikola Živčić’ dobila je Katica Matešić iz Rukometnog kluba Drenak.

SLUNJ – Kickboksačica Tigra Lucija Bakalar i nogometaš Slunja Matej Matanić najbolji su sportaši grada Slunja u 2019. godini, a najuspješnijim klubom proglašen je Kuglački klub Korana.

Svečanost proglašenja najboljih u sportu grada Slunja u prošloj godini održano je u petak u prepunoj kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Slunja. Priznanje za dugogodišnji rad u sportu otišlo je u ruke Darka Kovačevića iz ŠRD Slunjčica, a priznanje ‘Srce za Slunj Nikola Živčić’ dobila je Katica Matešić iz Rukometnog kluba Drenak, koja se zahvalila u ime svih nagrađenih.

Posebna priznanja za ostvarene uspjehe u 2019. godini primili su Gabriel Močilac (Kickboxing klub Tigar), Nikolina Požega (Kickboxing klub Tigar), Iva Vukošić (Kuglački klub Korana), Ela Magdić (Kickboxing klub Tigar), Jurica Bogović (Kuglački klub Korana) i ekipa dječaka rođenih 2008. godine Rukometnog kluba Drenak, a najboljim sportskim djelatnikom u prošloj godini proglašen je Nikola Požega iz Nogometnog kluba Slunj.

Mladim nadama slunjskog sporta proglašeni su David Čančar (Nogometni klub Slunj), Klara Paulić (Kickboxing klub Tigar), Lukas Bogović (Kuglački klub Korana), Marta Moćan (Rukometni klub Drenak), Teo Lukač (Nogometni klub Slunj), Ilijana Cindrić (Rukometni klub Drenak), Morena Špehar (Kickboxing klub Tigar), Mate Matusina (Kuglački klub Korana), Tvrtko Obrovac (Nogometni klub Slunj), Joško Mrkonja (Kickboxing klub Tigar), Mihael Bosanac (Rukometni klub Drenak), Filip Žalac (Nogometni klub Slunj), Tin Capan (Kickboxing klub Tigar) i Mate Špelić (Rukometni klub Drenak).

Srebrnu plaketu za 40 godina djelovanja dobio je Budokai klub Eugen Kvaternik, a priznanja za pomoć i promicanje sporta u Slunju ‘Josip Zaborski’ uručena su Radio Slunju, mons. Mili Peciću i Nogometnom savezu Karlovačke županije.

(foto: Zajednica sportskih udruga grada Slunja)

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ putuju u Split sa željom da osiguraju medalju, rukometaši Karlovca u derbiju kola dočekuju Umag, Karlovac 1919 gostuje kod Trešnjevke