Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Lucija Cicvara, Lukas Jurašić, Lara Mihalić, Ana Pranjić i Ela Magdić državni prvaci u point fightingu

Ela Magdić iz slunjskog kluba proglašena je najboljom starijom kadetkinjom u point fightingu.

Lucija Cicvara, Lukas Jurašić, Lara Mihalić i Ana Pranjić iz karlovačkog Tigra te Ela Magdić iz slunjskog Tigra okitili su se naslovima državnih prvaka na Hrvatskom prvenstvu u point fightingu za seniore i starije kadete održanom jučer u Đakovu.

Cicvara je, nakon gotovo dvogodišnje pauze od natjecanja, naslov izborila u kategoriji seniorki do 50 kg s jednom pobjedom, Jurašić u kategoriji seniora do 63 kg također s jednom pobjedom, Mihalić kod starijih kadetkinja do 65 kg s dvije pobjede, Pranjić u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kg s jednom pobjedom, a Magdić kod starijih kadetkinja do 50 kg s tri pobjede.

Srebrne medalje izborili su Valentino Žunac kod seniora do 79 kg s jednom pobjedom i Roka Puljak kod starijih kadetkinja do 60 kg s jeeom pobjedom, oboje iz karlovačkog kluba, a brončanu njihova klupska kolegica Lana Kirin kod starijih kadetkinja do 65 kg bez pobjede.

Karlovački klub bio je trećeplasirani u sveukupnom poretku discipline point fighting, najbolji kod starijih kadetkinja te drugoplasirani u poretcima seniorki i seniora, dok je Ela Magdić iz slunjskog Tigra proglašena najboljom starijom kadetkinjom.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ na teškom gostovanju u Splitu, kuglačice Ogulina dočekuju Split, rukometaši igraju jubilarni 30. Pržin memorijal