Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Lucio Matuzić iz Banije Pandas i Dominik Aršulić iz Duge Rese zlatni na 25. Croatia Openu u Zagrebu

Naši županijski borci osvojili su još i jedno srebro i tri bronce.

Lucio Matuzić iz Taekwondo kluba Banija Pandas i Dominik Aršulić iz Taekwondo kluba Duga Resa osvojili su zlatna odličja na G1 turniru ’25. Croatia Open’ održanom u Zagrebu, najjačem međunarodnom taekwondo natjecanju koje se održava u Hrvatskoj.

Matuzić je u kategoriji kadeta do 41 kg u 1. kolu bio slobodan. U osmini finala rezultatom 22:4 pobijedio je Stipu Jankovića iz splitskog Montera, u četvrtfinalu je s 24:5 bio bolji od Petra Nedeljkovića iz srpske Azije, u polufinalu je slavio sa 16:13 nad predstavnikom Njemačke Danielom Drosdowskim, a u finalu je s uvjerljivih 22:9 pobijedio Jana Flegara iz Bistre.

Aršulić je do najviše stepenice pobjedničkog postolja u kategoriji kadeta preko 65 kg imao malo kraći put. U četvrtfinalu je rezultatom 16:11 bio bolji od Talijana Mattie Molina, u polufinalu je s 13:9 pobijedio Filipa Šakića iz Obrovca, a u finalu je rezultatom 12:2 slavio nad Patrikom Madlom iz češke Bohemie.

Naši županijski predstavnici osvojili su još srebro i tri bronce. Srebrom se okitio Ivan Latković iz karlovačke Prane, koji je u kategoriji kadeta do 61 kg, nakon tri pobjede, u finalu poražen rezultatom 16:7 od Grge Dugca iz sesvetskog Oriona. Brončane medalje osvojili su Josip Vuljanić iz Taekwondo kluba Karlovac u kategoriji juniora preko 78 kg (bez pobjede), njegova klupska kolegica Magdalena Ljubić u kategoriji kadetkinja do 37 kg (1 pobjeda) i Aleksandra Macut iz Prane u kategoriji kadetkinja do 55 kg (3 pobjede).

Pročitajte i ovo

NOVI TRENER

NK Ilovac ima novog trenera, Dejana Štokana