Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Lucio Matuzić mlađeseniorski državni prvak, Lara Tuškan i Dalija Bunčić kadetske prvakinje Hrvatske

Brončane medalje osvojili su Leona Grubiša, Petar Fičko, Lucija Hrebac, Jakov Žilić, Mihael Trnokop i Nikolina Hrebac.

Lucio Matuzić i Lara Tuškan iz Taekwondo kluba Prana te Dalija Bunčić iz Taekwondo kluba Karlovac okitili su se naslovima državnih prvaka na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i kadete održanom u Ivanjoj Reci.

Kod mlađih seniorki i seniora nastupila su 74 borca iz 27 klubova. Karlovačka Prana bila je četvrta u ukupnom poretku i kod mlađih seniora. Naslovom državnog prvaka okitio se Lucio Matuzić iz Prane kod mlađih seniora do 54 kg, ostvarivši dvije pobjede. Karlovački su borci osvojili i tri bronce. Leona Grubiša iz Prane kod mlađih seniorki do 49 kg s jednom pobjedom, Petar Fičko iz Banije Pandas kod mlađih seniora do 63 kg također s jednom pobjedom te njegova klupska kolegica Lucija Hrebac kod mlađih seniorki do 67 kg bez pobjede.

Bitno brojnija konkurencija bila je kadetkinja i kadeta – nastupilo je 195 boraca iz 38 klubova. Naslove prvaka uzele su Lara Tuškan iz Prane kod kadetkinja do 41 kg s tri pobjede, koja je tim naslovom osigurala nastup na Svjetskom kadetskom prvenstvu, te Dalija Bunčić iz Karlovca kod kadetkinja do 59 kg također s tri pobjede. Broncama su se okitili Jakov Žilić iz Prane kod kadeta do 41 kg s dvije pobjede, njegov klupski kolega Mihael Trnokop kod kadeta do 45 kg također s dvije pobjede te Nikolina Hrebac iz Banije Pandas kod kadetkinja do 55 kg isto s dvije pobjede.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

BRZO UHVAĆEN

Dugorešanin (39) je provalio u kafić prije par dana, pa brzo uhvaćen