Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Lucio Matuzić osigurao nastup na kadetskom EP-u, zlatni kod kadeta i Magdalena Ljubić i Ivan Latković

Na natjecanju u Podsusedu naši su županijski predstavnici osvojili ukupno 13 zlatnih, 3 srebrne i 9 brončanih medalja.

Na Susedgrad Sokol pokalu, drugom kriterijskom turniru za kadetsku reprezentaciju za nadolazeće Europsko prvenstvo, održanom u subotu u Podsusedu, Lucio Matuzić iz Banije Pandas novim je zlatom osigurao nastup na europskoj smotri, a u kadetskim kategorijama zlatnim odličjima okitili su se i Magdalena Ljubić iz Karlovca i Ivan Latković iz Prane.

Matuzić je slavio u kategoriji kadeta A do 41 kg s tri pobjede, Ljubićevoj je za zlato u kategoriji kadetkinja A do 33 kg bila dovoljna jedna pobjeda, a Latković se popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u kategoriji kadeta A do 61 kg s dvije pobjede.

Kod kadeta A su osvojene još tri medalje. Petar Fičko iz Banije Pandas bio je srebrni u kategoriji do 45 kg (2 pobjede), a bronce su izborili Oscar Kovačić iz Prane u kategoriji do 45 kg (2 pobjede) i Đorđe Bunčić iz Karlovca u kategoriji do 49 kg (2 pobjede).

U ostalim kategorijama zlatnim medaljama okitili su se Lara Tuškan (mlađe kadetkinje do 30 kg – 3 pobjede) iz Prane, Dalija Bunčić (mlađe kadetkinje do 39 kg – 3 pobjede) iz Karlovca, Antonijo Šnajder (kadeti B do 33 kg – 1 pobjeda), Josip Šnajder (kadeti B do 53 kg – 2 pobjede) i Marija Krznarić (kadetkinje B preko 59 kg – 1 pobjeda) iz Ogulina te Bruno Pleše (juniori A do 55 kg – 1 pobjeda) iz Banije Pandas. Srebrno odličje osvojila je Nikolina Hrebac (mlađe kadetkinje do 36 kg – 3 pobjede) iz Banije Pandas, a brončana Marko Fičko (mlađi kadeti do 36 kg – 1 pobjeda), Ema Vraneša (mlađe kadetkinje do 51 kg – bez pobjede), Lucija Hrebac (juniorke A do 59 kg – bez pobjede) i Mia Šnajder (juniorke A do 63 kg – bez pobjede) iz Banije Pandas te Nina Šket (mlađe kadetkinje do 33 kg – 1 pobjeda) iz Prane.

Ogulinci su bili najbolji kod kadeta B i trećeplasirani kod kadetkinja B, a Banija Pandas trećeplasirana kod juniora A.

Šest medalja u tehničkim formama

U tehničkim formama naši su županijski predstavnici osvojili šest medalja. Zlatne su pripale Dori Černelić (KB-4) iz Duge Rese te Emanuelu Mahečiću (KA-2 bez konkurencije), Ericku Likoviću (KA-3 bez konkurencije) i paru Matea Magdić – Emanuel Mahečić (D-2 bez konkurencije) iz Prane, srebro Matei Magdić (KB-5) iz Prane, a bronca njenoj klupskoj kolegici Karli Ivka (KB-3).

Jedna bronca na Susedgrad Sokol limač kupu

Na Susedgrad Sokol limač kupu, natjecanju za najmlađe, nastupili su samo članovi Prane, a jedinu medalju, i to brončanu, osvojila Nika Petrić u kategoriji limačica A do 24 kg s jednom pobjedom.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Novi pripremni poraz ‘školarki’ od Udarnika, Velikogoričanke večeras realizatorski bolje raspoložene