Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Lucio Matuzić osvojio srebro na jakom G-1 turniru ‘Slovenia Open’ u Ljubljani

Mladi borac karlovačke Banije Pandas jedini je od osmoro naših županijskih predstavnika uspio doći do odličja.

Lucio Matuzić, član Taekwondo kluba Banija Pandas iz Karlovca, osvojio je srebrnu medalju na vrlo jakom međunarodnom G-1 turniru ‘Slovenia Open’ održanom u Ljubljani.

Od osmoro boraca iz naše županije, samo je Matuzić uspio doći do odličja i to u kategoriji kadeta do 45 kg. Pobijedio je Matiju Tončića iz Srbije, Jana Raškovića iz Slovenije i Christophera Gottschalka iz Njemačke, a u finalu je poražen od još jednog njemačkog predstavnika Emrea Cavusmana.

Njegov klupski kolega Petar Fičko je u kategoriji juniora do 45 kg upisao pobjedu u 1. kolu nad Atilom Kaplanom iz Njemačke pa poraz u četvrtfinalu od Mathisa Alesia Capolinija iz Francuske.

Nastupilo je još šestoro predstavnika karlovačke Prane. Oscar Kovačić je kod kadeta do 49 kg poražen u 1. kolu, Nikola Brnardić je kod juniora do 55 kg upisao pobjedu nad Thomasom Robertom pa poraz od Vukašina Varde iz Srbije, Ivan Latković, koji je nastupio u sastavu hrvatske reprezentacije, u 1. je kolu bio slobodan pa izgubio od Marka Burušića iz Srbije, Leona Grubiša je kod juniorki do 44 kg poražena u četvrtfinalu od Njemice Meline Eskitzi, Gabrijela Fehervari je u kategoriji juniorki do 49 kg bila slobodna u 1. kolu, potom je slavila nad Njemicom Elvidom Gurel Irem, a u četvrtfinalu izgubila od Monice Rosetti iz Italije, dok je Aleksandra Macut kod juniorki do 55 kg u 1. kolu bila slobodna, u drugom pobijedila Sabinu Balić iz Bosne i Hercegovine, a u četvrtfinalu upisala poraz od Mihaele Kostadinove iz Bugarske.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Seniori Karlovca sedmi u Kupu i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, seniorke desete u Kupu