Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Luka Hajdin zlatni na Croatia openu, Korani još srebro i dvije bronce

Hajdin i Šušnjar bili su srebrni u dvojcu na pariće za kadete A, a Bauer i Šušnjar brončani u utrci samaca za kadete A.

Veslači Korane osvojili su zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje na 36. Međunarodnoj regati ‘Croatia open 2019.’ održanoj proteklog vikenda na regatnoj stazi na zagrebačkom Jarunu.

Ova regata jedno je od najjačih veslačkih natjecanja u ovom dijelu Europe, a osim hrvatskih veslača, nastupili su natjecatelji iz Slovenije, Srbije, Austrije, Italije, Estonije, Turske, Slovačke i Mađarske.

Najbolji nastup od karlovačkih veslača ostvario je Luka Hajdin, koji se u utrci samaca za kadete A okitio zlatnim odličjem, a u dvojcu na pariće za kadete A, zajedno s Igorom Šušnjarom, osvojio je srebro. Mauro Bauer i Igor Šušnjar su u konkurenciji samaca za kadete A izborili brončane medalje.

Mario Konjevoda i Patrik Vrabac su u dvojcu na pariće za juniore A u prednatjecanju bili drugi, s trećim ukupnim vremenom od 24 posade, a u finalu B su zauzeli 6. mjesto, dok se u kategoriji samaca za juniore A nisu plasirali u finalna natjecanja.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Povijesni dan za karlovački taekwondo: prof. Miro Brežan i Neven Trbojević dogovorili suradnju i zajednički nastup na natjecanjima