Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Crna kronika PRITVOR Podijeli

Mađar dobio istražni zatvor zbog nesreće u Vukovoj Gorici

Dok je Kesić preticao njegovo vozilo, Mađar je prešao u lijevi trak i s lijevim kotačem i stranom vozila udario automobil Kesića koji je nakon toga sletio s ceste

Mađarski vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Vukovoj Gorici u kojoj su u ponedjeljak poginuli supružnici Andreja i Duško Kesić iz Vrbovskog ostaje u Hrvatskoj, i to u istražnom zatvoru.

Odluku je donio sudac istrage nakon prijedloga Državnog odvjetništva u kojem je mađarski državljanin i ispitan. Riječ je o 35-godišnjaku koji je vozio teretno vozilo britanskih registarskih oznaka U teškoj nesreći poginuli su roditelji, dok je treća putnica iz vozila, njihova 9-godišnja kći teško ozlijeđena i nalazi se u karlovačkoj bolnici.

Supružnici Kesić jučer su pokopani na groblju Krš  u Vrbovskom, a pokopu su prisustvovali brojni mještani

On je lijevim dijelom vozila prešao u suprotnu traku te prednjim lijevim bočnim dijelom vozila i prednjim lijevim kotačem vozila udario u desnu bočnu stranu osobnog vozila riječkih registarskih oznaka koje je bilo u fazi pretjecanja vozila kojim je upravljao osumnjičenik, kaže DORH.
Od siline udarca došlo je do zanošenja osobnog automobila riječkih registarskih oznaka, koje je u zanošenju sletjelo u desno van kolnika gdje je lijevom bočnom stranom udarilo u postavljenu ploču granice lovišta, a potom istom stranom vozila i u bjelogorično stablo drveta gdje se zaustavilo. U prometnoj nesreći smrtno su stradali vozač i putnica na prednjem desnom sjedalu iz osobnog vozila riječkih registarskih oznaka, dok je putnica sa stražnjeg sjedala istog osobnog vozila zadobila teške tjelesne ozljede, stoji u priopćenju.

Gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić rekao je da će Grad učiniti sve da pomogne nesretnoj obitelji i djeci koja su ostala bez roditelja. Dodao je i da mu se javio karlovački župan Damir Jelić i ponudio pomoć.

Nesretni otac obitelji Duško je radio u tvrtki Cedar, a Andreja je bila zaposlenica MUP-a.

Pročitajte i ovo

POLICIJA UTVRDILA

Pijani vozač (22) uzrokovao prometnu u G.M.Polju