Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Magdalena Ljubić brončana na G-1 turniru ‘Slovenia Open’ u Mariboru

Kristina Čerina, Helena Dujmić, Nikola Brnardić i Josip Vuljanić nisu uspjeli dohvatiti odličja.

Tekvandoistica Karlovca Magdalena Ljubić osvojila je brončanu medalju na G-1 međunarodnom turniru ’11. Slovenia Open 2019.’ održanom proteklog vikenda u Mariboru i to je jedino odličje koje su naši županijski predstavnici donijeli s ovog vrlo jakog natjecanja, na kojem su nastupili borci iz 198 ekipa i klubova iz 32 države.

Doduše, Ljubić je u kategoriji kadetkinja do 33 kg imala samo tri protivnice pa je već unaprijed imala osiguranu medalju. U polufinalu je rezultatom 33:12 poražena od Elmedine Limani iz Njemačke, kasnije osvajačice zlata, i okitila se broncom.

Kristina Čerina iz Banije Pandas je u kategoriji seniorki do 67 kg u prvom kolu s 2:0 pobijedila Gabrielu Dajnowicz iz Poljske, a u drugom je istim rezultatom ispala od Laure Dosil Gago iz Španjolske.

Helena Dujmić iz Taekwondo kluba Ogulin borila se u vrlo brojnoj kategoriji juniorki do 52 kg. U prvom kolu uvjerljivo je slavila rezultatom 40:3 nad Teodorom Lukić iz Srbije, u drugom je s 29:19 bila bolja od Marie Butcaru iz Švedske, ali je u trećem poražena 21:16 od Petre Ždero iz Bosne i Hercegovine.

Još dva predstavnika imali smo u konkurenciji juniora. Nikola Brnardić iz karlovačke Prane je u kategoriji do 51 kg u prvom kolu bio slobodan, a u drugom ga je rezultatom 27:15 izbacio Novak Stanić iz Srbije, kasniji osvajač zlata u toj kategoriji. Josip Vuljanić iz Taekwondo kluba Karlovac natjecao se u kategoriji preko 78 kg i odmah u prvom kolu je rezultatom 7:1 poražen od Mihaila Radakovića iz Srbije.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki