Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac RADI SE Podijeli

Makadamsku cestu u Zamršju zamijenit će asfalt, započelo i čišćenje vojarne u G. Mekušju

Ljeto nije samo za odmor, u Karlovcu se asfaltira ‘sve u šesnaest’

Sezona građevinskih radova u Karlovcu ne jenjava. Točnije, intenzivno se radi na asfaltiranju makadamskih cesta u gradu i njegovim prigradskim naseljima.

Upravo je u tijeku asfaltiranje i proširenje makadamske ceste u Zamršju duge 730 metara i u vrijednosti od oko 450 tisuća kuna.

Ovi radovi tek su jedna točka iz ovogodišnjeg Plana asfaltiranja makadamskih cesta na području Grada Karlovca koji je izrađen prema željama i prioritetima samih mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Tako je ovaj tjedan započelo i asfaltiranje makadamske ceste na spoju Ulice Herta Turza i Ulice Luščić u GČ Dubovac, a do kraja godine bit će uređene i makadamske ceste u Tičarnici, Macutima, Donjem Pokupju, Rečičkoj na Orlovcu, Mostanju, Logorištu, Popović Brdu, Lipju, na Svetoj Margareti na Velikoj Jelsi, Donjoj Švarči, Vojakima u Zadobarju, Donjoj Zastinji i Tuškanima.

Ukupno će biti asfaltirano oko četiri kilometra cesta čime će makadam postati prošlost za oko 80 domaćinstava.

Osim spomenutih radova jutros je započelo i čišćenje područja bivše vojarne Gornje Mekušje. Vrijednost radova iznosi 2.195.375 kuna, a završetak poslova je planiran za 50 dana. Završeno je i asfaltiranje ceste Mala Švarča što će omogućiti puno jednostavnije prometovanje svim osobama vezanim uz tvrtke koje se nalaze u bivšem jugoturbinskom bazenu, a gravitiraju prema Maloj Švarči. Vrijednost radova je 121.201 kuna.

Pročitajte i ovo

PLANOVI

Budućnost ŠRC-a Korana: Izdignuti zeleni otoci, botanički vrt s jezerom, hotel, sportska dvorana