Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac SMJENA Podijeli

Malenica direktorica karlovačkog VIK-a do raspisivanja natječaja

Buduća direktorica u tvrtki je više od 10 godina

Dosadašnja šefica financija u Vodovodu i kanalizaciji Karlovac Katarina Malenica od 21. veljače obnašat će dužnost direktorice tvrtke. Bit će to sve do raspisivanja natječaja za čelno mjesto ove gradske tvrtke.

Odluku je donio nadzorni odbor VIK-a nakon što je dosadašnji direktor Nikola Rogoz podnio ostavku. On će s direktorskog mjesta službeno otići 20. veljače, a dan nakon toga u direktorsku fotelju sjeda Malenica koja je u tvrtki već više od 10 godina.

Kako kažu u VIK-u, buduća direktorica je u proteklom periodu stekla iskustvo na području financija, računovodstva, javne nabave i EU fondova, članica je užeg kolegija društva, dobro upoznata s poslovanjem. Malenica je gradska vijećnica HDZ-a.

Nadzorni odbor zahvalio se direktoru Rogozu na vođenju društva, napominju u VIK-u, uz posebnu zaslugu za napore usmjerene k provedbi projekta Aglomeracija Karlovac Duga Resa te aktivnostima za smanjenje gubitaka vode, kroz koje je u protekloj godini realizirano više projekata. Društvo se nastavlja baviti redovnim poslovnim aktivnostima, uz posebnu pozornost na kvalitetu usluga, rad na smanjenju gubitaka vode u sustavu te provedbu projekta Aglomeracija Karlovac Duga Resa, poručuju iz ove gradske tvrtke.

Pročitajte i ovo

ZAHLADILO JE

Gradska toplana počela grijati Karlovčane