Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija PRORADILO KLIZALIŠTE U D.RESI Podijeli

Mali i veliki Dugorešani oduševljeni ledom: “Kad kližeš, najvažnije je držati se ograde”

Na led nikako bez kape, rukavica i štitnika za one najmlađe

“Kad se kližeš, najvažnije je držati se ograde”, mudar je savjet jednog malog Dugorešanina kojeg je danas udijelio svima koji su odlučili stati na klizaljke na netom otvorenom klizalištu u amfiteatru.

Konačno su tako danas mali, a onda i veliki Dugorešani došli na svoje jer je po prvi puta u gradu na Mrežnici otvoreno klizalište koje bi tu trebalo biti do sredine siječnja. Nakon puno čekanja, “kost” je na mjestu, a oduševljenje nitko ne krije.

-Odlično je ovo i super stvar za djecu, kaže gospođa koja je na klizanje dovela svoje kumče. Predlaže da se ovakve stvari rade i češće, a ne samo za Božić. Tate s kojima smo pričali također su oduševljeni, a najviše sa spretnošću svojih klinaca od kojih mnogi do danas nisu uopće stali na led, a već su nakon par minuta klizali kao veliki.

Kacige, štitnici i rukavice, obavezni su za sve klizače, poručuje Djed Mraz

A da bi sve bilo u redu, malim klizačima pomaže i Djed Mraz. One koji padnu diže, daje savjete, brine o njima. Djedica mudro zbori i da na ledu “nikad ne znaš” i moraš biti oprezan, a opreza nikad dosta.
Devetogodišnji Jakov  hrabro je stao na klizaljke i dugoreški led i ništa ga ne muči. Udijelio je i sjajan savjet:- Kad kližeš, važno je držati se ograde.
Laura pak jako dobro kliže i njen savjet je jednostavan: U klizanju se treba nagnuti naprijed.

Pročitajte i ovo

PROČITAJTE RASPORED

Idući tjedan reciklažno dvorište opet na terenu: Prvo na raspolaganju u Mahičnu i Pokupskoj dolini