Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Crna kronika BEZ PROMJENE Podijeli

Maljevac i dalje zatvoren, 200 migranata na bosanskoj strani, obje policije rade punom parom

Bogovolja i Ličko Petrovo Selo su otvoreni prijelazi

Međunarodni cestovni granični prijelaz Maljevac – Velika Kladuša je i dalje zatvoren, policijski službenici nisu imali postupanja vezano za nastalu situaciju, noć je protekla mirno. Policija poduzima potrebne mjere i radnje na zaštiti državne granice, ujedno i vanjske granice EU, primjenjujući sve nacionalne i europske pozitivne pravne propise.

Obzirom na sigurnosnu situaciju na ovom dijelu državne granice u obvezi smo izvijestiti građane da mogu koristiti prijelaz Bogovolja na kojem je omogućen prelazak putnika, dok za prijevoz robe mogu koristiti malogranični prijelaz Ličko Petrovo Selo.

Trenutno se na strani BiH nalazi oko 200 migranata i  osiguravaju ih policijski službenici BiH.

-Naglašavamo da su na cijelom području raspoređene jake policijske snage u dovoljnom broju koje provode zaštitu i nadzor državne granice te sprječavaju ilegalne prelaske, a sustavno pratimo razvoj događaja na terenu i sukladno tome uključujemo potreban broj policijskih službenika i druge opreme potrebne za zaštitu državne granice. Ujedno, u stalnom smo kontaktu s predstavnicima policije BiH te pratimo stanje sigurnosti na tom području, kažu u našoj policiji.

Pročitajte i ovo

TUČNJAVA NA BANIJI

Dvojica maskiranih napala skupinu mlađih osoba. Teže ozlijeđen 23-godišnjak