Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Županija STIGAO ODGOVOR Podijeli

Malović odgovorila: Nisu udruge smislile priopćenje, samo su ga poslale medijima nakon što su primile od HDZ-a

Svaki drugi komentar je izlišan, poručuje Malović

Nije trebalo dugo čekati i šefica karlovačkog SDP-a Dragica Malović odgovorila je gradskom vijećniku HDZ-a Tihomiru Mamiću.

-Kao predsjednica karlovačkog SDP-a ponovit ću još jednom stav naše političke opcije za koji vjerujem da mišljenje dijeli tiha većina građana; Hrvatska vojska mora biti nadstranačka institucija, ostati čista i pošteđena bilo kakvog stranačkog utjecaja.

Isto to vrijedi i za braniteljske udruge, uvučene u sukob između predsjednika Milanovića i ministra obrane Banožića. Ne pristajem na jalovu svađu i pokušaje lokalnih HDZ-ovaca da neargumentiranim optužbama i patetičnim prijetnjama sudom bez ikakve pravne osnove pokušaju prikriti vlastite nesmotrenosti i zamagliti činjenicu da su ih mediji razotkrili u očito uspješnom manipuliranju nekih od braniteljskih udruga.

Umjesto tlapnji, ponovno podsjećamo građane Karlovca na „hladne“ činjenice: nisu Udruge branitelja 129. brigade HV-a, Gromova i Tigrova te koje su smislile priopćenje u kojem se napada ne-HDZ-ov predsjednik Republike i brani HDZ-ov ministar obrane, one su ga samo poslale medijima nakon što su ga primile od vijećnika HDZ-a. Svaki dodatni komentar je izlišan, piše Malović.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

‘Kelteksice’ s pobjedničkim gardom: Odigrale ispod svoje prave razine, ali upisale domaća tri boda protiv Osječanki