Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Crna kronika OPREZ! Podijeli

Mama i sin (8) šetali karlovačkim Korzom pa dječak upao u šaht:”Sav je klimav, čuli smo da je tu umjesto originala”

Majka apelira na odgovorne da označe klimave šahtove i pregledaju ih te spriječe moguće teže ozljede

Nimalo ugodnu situaciju  te srećom, s manjim ozljedama, doživjeli su danas tijekom šetnje karlovačkim Korzom majka i sin.

Oko 16 sati dječak je nogom zakoračio na šaht na Korzu, blizu fontane, a u tom trenutku poklopac se okrenuo i osmogodišnjak je propao u šaht. Pripovijeda tako njegova majka koja ga je u tom trenutku držala za ruku. – Srećom, držali smo se za ruke, pa je sve dosta dobro završilo, malo smo natučeni, on je malo ogrebao nogu koja je propala u šaht i dio trbuha, a i sama sam pala, kaže majka za Radio Mrežnicu. Sretna je da je sve tako završilo, iako su se i ona i sin prestrašili kad su izgubili “tlo” pod nogama.

Kako kaže, pokušali su zvati nadležne, kontaktirati Vodovod i kanalizaciju, a zvali su i policiju. – Očito šahtovi nisu dobro postavljeni, klimavi su,  a ovuda dnevno prolazi velik broj ljudi. Vrlo brzo stigao je radnik koji je poklopac vratio na mjesto, kaže majka. Dodaje i da je doznala da je zapravo riječ o poklopcu koji je stavljen umjesto originalnog koji je navodno ukraden?!  – Molim nadležne da takva mjesta označe i upozore šetače, osobito djecu jer su ovakvi šahtovi opasnost u šetnji gradom, kaže majka. Zbog ozljeda neće nikoga tužiti, već dobronamjerno upire prstom u odgovorne kako bi se spriječila veća tragedija.

 

Pročitajte i ovo

ALKOHOL I DROGA

Karlovčanin (34) noćašnji “laureat” pijanih vozača