Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac ODGOVOR NA ODGOVOR Podijeli

Mamić (HDZ) poručio SDP-ovoj Malović: Vi ste predsjednica po mjeri. Vodite partiju putem bez povratka

“Vi kao politička opcija u zadnja tri desetljeća svojim odlukama u političkoj areni zaista odajete dojam u prenesenom značenju „političkog zeca“.

Ako je suditi po početku, dvojac Dragica Malović – Tihomir Mamić ubuduće bi mogao biti okosnica “boja” vlast – oporba u karlovačkom gradskom vijeću. Nakon što je HDZ-ovac Mamić na sjednici vijeća vezano uz preimenovanje Koranskog mosta “piknuo” SDP-ovce s odlaskom podsjetivši ih na 1991., odgovorila mu je SDP-ovka Malović i pozvala ga da počne donositi teške odluke, za početak otkaze onima koje je HDZ uhljebio.
Danas stiže novi val odgovora, ovog puta Mamić odgovara SDP-ovoj vijećnici.

Poštovana gospođo Malović,
moj istup na sjednici Gradskog vijeća Grada Karlovca povodom preimenovanja Koranskog mosta u Most Specijalne jedinice policije „Grom“nije bio motiviran osobnim animozitetom prema Vama i zaista smatram da ste Vi kao mlada snaga SDP-a u Karlovcu po mom dubokom uvjerenju predsjednica po mjeri. Bez obzira na hrpu konstrukcija u vašem priopćenju na moj račun to neće umanjiti društveni afinitet koji gajim prema Vama kao predsjednici SDP-a koja svoju partiju vodi suvereno putem bez povratka.
Svojim istupom na sjednici želio sam još jednom podsjetiti sve građane grada Karlovca, a i šire da vi kao politička opcija u zadnja tri desetljeća svojim odlukama u političkoj areni zaista odajete dojam u prenesenom značenju „političkog zeca“.
U političkom kontekstu sebe ne smatram osobom poznatom po donošenju „teških političkih odluka“, ali u kontekstu rasprave na gradskom vijeću, vremena i zbivanja koje ste vi problematizirali kao jedan od sudionika Domovinskog rata i vremena u kojima se stvarala slobodna i neovisna hrvatska država mogu reći da sam izrazito ponosan na sve svoje postupke i odluke koje sam donosio u to vrijeme. Vaši istupi samo su pokazatelj političkog nesnalaženja u vremenu i prostoru.
Odlazak je novo-stara SDP-ova strategija, kaže Mamić u svom priopćenju.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

‘Kelteksice’ s pobjedničkim gardom: Odigrale ispod svoje prave razine, ali upisale domaća tri boda protiv Osječanki