Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac PUŠE NA HLADNO Podijeli

Mandić o sastanku na Borlinu i novim obećanjima: Vjerovat ću kad vidim

Izvođačima poručio da je sada prilika da ispune ono što su obećali građanima

Iako su Hrvatske ceste jučer dale obećanja stanovnicima Borlina da će se dionica D6 kod pivovare nastaviti raditi i u potpunosti završiti do 15. srpnja, gradonačelnik Karlovca Damir Mandić je skeptičan. Kaže: Dok ne vidim, ne vjerujem.

-Rekao sam im i jučer na sastanku da sam bio na takvih do sad 30 sastanaka i uvijek je bilo nešto, uvijek se otvarao neki novi razlog zašto nešto nije. Želim vjerovati da će to što su obećali građanima stvarno i ispuniti. Ovo je baš ona biblijska priča: Vjerovat ću kad vidim, rekao je na upit novinara.

Predstavnica izvođača rekla Mandiću da im šteti ugledu tvrtke

Potvrdio je i informaciju da mu je nakon njegove pressice oko Borlina izvođač radova najavio da će zaštitu zatražiti sudskim putem.

-Mene je nakon prošlotjedne pressice nazvala, vjerujem da je predstavnica tvrtke Euro – Asflat, i na neki način mi je rekla da radim štetu ugledu firme. Ja ne bih to nikada radio. Stvarno smatram da je sada prilika izvođaču radova da sve što je dogovoreno s građanima, a ne s gradonačelnikom, odrade. Ja ću biti strpljiv, rekao je Mandić.

Pročitajte i ovo

O SOCIJALISTIČKIM SPOMENICIMA

Izložba “Na Kordunu spomenik do spomenika” od sutra u karlovačkoj Gradskoj knjižnici