Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Karlovac S AKTUALCA Podijeli

Mandić predlaže da Grad raspiše arhitektonsko urbanistički natječaj za cijeli prostor Korane, jer samo za hotel ne smije

Gradonačelnik je u tijeku afere “zid” javno obećao da će Grad iz proračuna financirati arhitektonsko – urbanistički natječaj za hotel na Korani kojeg bi trebao graditi privatni investitor

Najava gradonačelnika Karlovca Damira Mandića da će Grad platiti 440 tisuća kuna za arhitektonsko – urbanistički natječaj za nastavak izgradnje hotela Korana neće se čini se dogoditi.

Barem ne tako kako je najavljeno jer, pojasnio je Mandić na ovotjednom aktualcu gradskog vijeća, Grad Karlovac ne može raspisati urbanističko arhitektonski natječaj za privatnu parcelu.

-Zakonski Grad Karlovac ne smije za privatnu parcelu raspisivati arhitektonsko – urbanistički natječaj, ali Grad smije za javni prostor, u koji je onda uključen i dio privatnog prostora. Moj prijedlog je da idemo putem da ne samo privatnu parcelu nego da cijeli onaj prostor bude dio jednog arhitektonsko – urbanističkog natječaja, pojasnio je Mandić.

Foto: Korana/Foginovo

Pročitajte i ovo

PRIJE SVEGA

Sutra zatvoren Ruski put: “Snimat” će situaciju u karlovačkom podzemlju