Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac DOBRO DOŠLI Podijeli

Mandić reprezentacijama Engleske i Albanije: Imate pozdrave od Lovrena

Karlovac i Duga Resa domaćini su kampa Hrvatskog nogometnog saveza od 19. do 25. srpnja

Karlovac je grad s nogometnom tradicijom stoga je velika čast biti domaćinom kampa Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacijama nogometaša starih 15 i 16 godina iz Engleske i Albanije.

Dobrodošlicu im je danas, pomalo provokativnu, zaželio prvi čovjek grada Damir Mandić.

– Karlovac je i grad nogometa, ima svoju nogometnu tradiciju. Ovi zadnji uspjesi hrvatske nogometne reprezentacije su i nas na neki način vratili u život, posebno što se tiče nogometne reprezentacije Engleske. Puno im pozdrava šalje Dejan Lovren!

U sklopu kampa do sad je odigrana jedna utakmica U16, sinoć u Karlovcu slavili su Englezi protiv Hrvatske. Večeras u 18 sati na stadionu u Dugoj Resi snage će odmjeriti U15 reprezentativci Hrvatske i Albanije

Predstavnici Engleske i Albanije zahvalili su na dobrodošlici koja ih je dočekala u Karlovcu kao i na sjajnim utakmicama.

– Uvjeti i sve je fenomenalno i odlično, čista petica. Pozdrav i našim kolegama koji su došli iz Engleske i Albanije i nadam se da im je dobro u našem Karlovcu, govorim našem jer mi smo tu kao domaćini, dodao je izbornik hrvatske U16 reprezentacije Petar Krpan je dodao.

Dario Mrzljak, predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije, naglasio je da je suradnja županijskog Saveza i Grada Karlovca oduvijek vrlo dobra i izrazio nadu da ovo nije posljednji ovakav kamp HNS-a u Karlovcu. Istaknuo je da će se sljedećeg mjeseca u Karlovcu održati kamp ženske U19 reprezentacije, a dva mjeseca kasnije ženske futsal kvalifikacije.

Pročitajte i ovo

MOST ZA RAZVOJ GAZE

Most Gaza – Banija nije izmišljotina: Isplaniran je još 1959., a i sada je u GUP-u Karlovca