Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Karlovac NA USLUZI Podijeli

Mandić i zamjenici od idućeg petka s građanima i u popodnevnom terminu

Svaki drugi petak građani će na razgovor s karlovačkim dužnosnicima moći od 16 do 18 sati

Zbog građana koji žele na razgovor s gradonačelnikom, a to zbog posla ne mogu u prijepodnevnom terminu, svaki drugi petak dobit će priliku susresti s njim u popodnevnim satima.

Karlovački je gradonačelnik Mandić sa svojim zamjenicima lani, u samo šest mjeseci, svakog petka primo 184 građana. Broj je već sada na 250 onih koji su se došli potužiti prvom čovjeku grada. No, oni koji ujutro rade to nisu mogli pa će im sada biti omogućeno.

– Tako da smo odlučili da će dužnosnici svaki drugi petak u mjesecu primati građane od 16 do 18 sati. Cilj nam je na taj način omogućiti svima koji imaju potrebu da na toj razini predstave svoje probleme, izaći im u susret i pokušati im pomoći , najavio je danas Mandić.

S ovom praksom kreće se od idućeg petka, 2. ožujka. Saslušat će sve probleme pa i one koji nisu u nadležnosti Grada Karlovca.

– A ono što mi nastojimo sa svoje strane je bit od koristi naneki način i vidjeti gdje gradska uprava može, barem na razini podrške, pokušati riješiti te probleme. Ipak, najveći dio upita je vezan uz socijalnu problematiku.

Za sad će popodne svaki drugi petak građanima na raspolaganju biti samo dužnosnici dok se o mogućnosti popodnevnog rada gradskih odjela još samo razgovara.

– Bila je čak jedna ideja da jedan dan bude vezan uz cijelu gradsku upravu, ali s obzirom na određene momente vezano uz radnička prava, sindikate, radno vrijeme i tako dalje tu još ipak nismo otišli korak dalje. Želja nam je u budućem razdoblju napraviti jedan prostor gdje će naši sugrađani na jednom mjestu riješiti sve svoje upite i dobiti odgovore, rekao je Mandić.

Pročitajte i ovo

PRIJE SVEGA

Sutra zatvoren Ruski put: “Snimat” će situaciju u karlovačkom podzemlju