Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija MANJE ORUŽJA Podijeli

U Slunju i okolici cijeli tjedan moguće predati nelegalno oružje

Jedna od malobrojnih akcija koja nikada ne prestaje, a cilj joj je smanjiti ilegalno oružje kod stanovnika

Iako u bilo kojem trenutku svi građani mogu dobrovoljno i bez sankcija predati oružje, streljivo i eksplozivna sredstva, akcija Manje oružja – manje tragedija pojačano će se ovih dana provoditi na području Slunja, točnije cijeli tjedan.

Kako bi se spriječile neželjene posljedice, a posebno u nadolazeće blagdansko vrijeme, mobilni tim policije od sutra do 1. prosinca obilazit će područje grada Slunja te općina Cetingrad i Rakovica.

Mobilni tim po oružje stiže u 19 naselja

Policiji će svoje ‘naoružanje’ sutra i u utorak moći predati stanovnici u naseljima Cvitović, Nikšić, Kremen, Glina, Lađevac, Popovac i Furjan.
U srijedu mobilni tim za oružje je na području Cetingrada i naselja Batnoga, Cetingrad, Podcetin, Kruškovača i Gnojnice.
Četvrtak i petak rezervirani su za Rakovicu i naselja Oštarski Stanovi, Brajdić Selo, Jelov Klanac, Lipovača, Drežnik Grad, Čatrnja i Selište Drežničko.

Za više informacija zove se besplatni 0800 8892

U PU karlovačkoj podsjećaju da se o dragovoljnoj predaji oružja građani mogu više informirati na besplatnom telefonu 0800 8892. Ukoliko žele predati oružje, streljivo i eksplozivna sredstava mogu obavijestiti i najbližu policijsku postaju pozivom na broj 192. Do njihovog doma potom će stići stručni i osposobljeni policijski službenici koji će sve preuzeti.

– Pozivamo sve građane da se odazovu ovoj akciji kako bi bilo što manje nesretnih slučajeva i stradavanja, a ujedno ih podsjećamo i da se protiv građana koji prijave zabranjeno i dozvoljeno oružje nadležnom tijelu radi predaje, protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Pročitajte i ovo

DAN OPĆINE

Tounj proslavio svoj dan, na svečanoj sjednici i županica