Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Podijeli

Marčetić: “Ponuda ima više, ali ja ću se još do kraja godine odmarati”

Naime, nakon što se doznalo da su u DC ušli Anika Mamić (ex LS) i Branko Primužak (ex HDZ), politički su analitičari počeli predviđati tko će biti sljedeća DC-ova akvizicija. Tako se među poznatijim imenima spominje i Zdravko Marčetić, bivši SDP-ovac koji je svojedobno spominjan i kao glavni čovjek te stranke u Karlovcu. No, to […]

Naime, nakon što se doznalo da su u DC ušli Anika Mamić (ex LS) i Branko Primužak (ex HDZ), politički su analitičari počeli predviđati tko će biti sljedeća DC-ova akvizicija.
Tako se među poznatijim imenima spominje i Zdravko Marčetić, bivši SDP-ovac koji je svojedobno spominjan i kao glavni čovjek te stranke u Karlovcu. No, to se nije dogodilo, a Marčetić je nakon toga istupio iz SDP-a i prešao u nezavisne vijećnike u karlovačkom Gradskom vijeću, znakovito sjevši na stranu HDZ-a i koalicije.

U DC, stranku koju nakon nedavnog prelaska čelnih ljudi u HDZ, na ovim prostorima ponovo oživljavaju Mamić i Primužak, Marčetić nije ušao, “još razmišlja i odmara se”.
– Ovu godinu se odmaram! U SDP-u sam napravio sve i ovu godinu ću se odmarati, razmišljati i ne žurim nikuda – izjavio je za RM Marčetić.

Svojedobno se nagađalo kako Marčetić ulazi u HDZ, a on ne krije da ponuda ima iz više stranaka.
– Ponuda ima sa svih strana, ali ne treba žuriti, ne treba srljati! Svima puno sreće u novom političkom životu, ja ću se još malo odmoriti – poručio je, baš negdje s godišnjeg odmora, Zdravko Marčetić.

Pročitajte i ovo

UKLANJANJE

U 9,20 počelo skidanje križa i jabuke s najstarije karlovačke crkve