Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Marica Bokulić iz Ogulina pojedinačna seniorska prvakinja Karlovačke županije

Drugo mjesto osvojila je njena klupska kolegica Marija Paušić, a treće Anita Turkalj iz ozaljske Kupe.

Kuglačica Ogulina Marica Bokulić pojedinačna je seniorska prvakinja Karlovačke županije.

Na Prvenstvu Kuglačkog saveza Karlovačke županije, održanom jučer na kuglani Klek u Ogulinu, nastupilo je 20 igračica iz sva tri županijska kluba, Ogulina, Karlovca i ozaljske Kupe, a Bokulić je do naslova najbolje došla s 576 oborenih čunjeva. Srebrnu medalju, sa sedam oborenih čunjeva manje, osvojila je njena klupska kolegica Marija Paušić, dok je trećeplasirana bila Anita Turkalj iz Kupe s istim rezultatom kao i Paušić, ali slabijim učinkom u čišćenju.

Četvrta je bila Barbara Žilić iz Ogulina (563), peta Ramiza Sopčić iz Karlovca (546), šesta Vesna Križanić iz Kupe (545), sedma njena klupska kolegica Anita Lončarić (536), osma Elvira Kranjčec također iz Kupe (536), deveta Marija Neralić iz Ogulina (529), a deseta Ana Karas također iz Ogulina (528).

U tijeku je i Pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije za seniore, koje se održava na kuglanama Azelija u Ozlju i Šanac u Slunju. Nakon prvog nastupa u vodstvu je Mihael Lukić iz karlovačke Mantinele s 596 oborenih čunjeva, ispred Zvonka Salopeka iz ogulinskog Poštara (594) i Ivana Bogovića iz slunjske Korane (593).

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Željezničar, Rakovica i Mostanje 1949 pobjedama otvorili proljetni dio sezone, Policajac, Stara hiža i Obrtnik upisali poraze