Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Mario Konjevoda 6. mjestom na Daljinskoj regati na Jarunu izborio poziv za pripreme juniorske reprezentacije

Šušnjar i Hajdin su u juniorskom dvojcu na pariće bili peti, a Bauer u juniorskom samcu šestoplasiran.

Na prvoj ovogodišnjoj regati nakon pandemije koronavirusa, održanoj  u subotu na zagrebačkom Jarunu, veslači Korane nisu se domogli medalje, ali je Mario Konjevoda ostvarenim rezultatom izborio poziv na pripreme juniorske reprezentacije.

Veslačka sezona, podsjetimo, prekinuta je početkom ožujka, nakon samo dva natjecanja na ergometrima, pa je Hrvatski veslački savez prionuo izradi novog kalendara natjecanja za ovu godinu. Daljinska regata, održana u subotu na Jarunu u organizaciji Veslačkog saveza Zagreba, prvo je natjecanje u novom kalendaru, a osim domaćih veslača, nastupili su i natjecatelji iz Slovenije.

‘Koranaši’ se nisu domogli medalje, no Mario Konjevoda je u utrci samaca za juniore A na 8000 metara osvojio 6. mjesto u konkurenciji 21 veslača, potvrdio dobru formu i dobio poziv za pripreme juniorske reprezentacije. Igor Šušnjar i Luka Hajdin su u dvojcu na pariće za juniore B na 4000 metara zauzeli 5. mjesto među 17 posada, a Mauro Bauer je u samcu za juniore B na 4000 metara bio šestoplasiran.

(foto: Veslački savez Zagreba)

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 u ‘generalki’ u Zagrebu poražen od Španskog, Štefančić nije zabrinut rezultatom