Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Život BELAVĆAČKI HEROJI Podijeli

Mario, Luka i Casper tik pred prolazak vlaka spasili muškarca u nesvijesti koji je ležao na pruzi u Belavićima, sav u krvi

Sve se događalo noćas oko 23,20 sati u Belavićima

Trojica mladića iz Belavića Mario Petrunić, Luka Brozinić i Casper Capan noćas su napravili herojsko djelo i muškarca koji je pao u nesvijest na željezničkoj pruzi u svom mjestu spasili od sigurne smrti.

Sjajna priča o hrabrosti mladih članova Udruge mladeži Belavići počela je jučer navečer oko 23,20 sati. Dečki su šetali svojim mjestom i ugledali muškarca kako ide preko pruge. – U jednom trenutku samo je nestao, a kad smo došli do pruge, vidjeli smo ga da leži u nesvijesti, razbijene glave i pune kapuljače krvi, pripovijedaju nam.

Za one koji ne znaju, Belavići su mjesto u sastavu Grada Duge Rese 🙂

Sve se događalo upravo kod željezničkog prijelaza u Belavićima, a Mario i Luka odmah su nesretnog muškarca koji je bio bez svijesti odvukli s pruge, dok je Casper brže-bolje zvao hitnu pomoć. Da su stigli u zadnji čas i spasili čovjeku život, svjedoči i to što je netom nakon što su muškarca izvukli, ovuda prošao vlak. Ne treba previše ni razmišljati da bi taj prolazak bio smrtonosan za muškarca u nesvijesti da mu ovi hrabri mladići nisu pomogli. Hitna pomoć stigla je vrlo brzo i preuzela muškarca, no pravi heroji upravo su ovi mladi dečki koji vraćaju vjeru u dobrotu i hrabrost toliko neophodnu u našem društvu – pravi “Ponos Belavića i Duge Rese”.

Pogledajte noćašnji video:

Pročitajte i ovo

EPIDEMIJA

Sve više divljih odlagališta u prirodi, ovaj u Vukovoj Gorici pun “šute” i koječega