Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Glazba VJEŠTINA BOUTIQUE Podijeli

Massimo otvara turneju nastupom u Karlovcu 9. studenog

Ovih dana Massimo je objavio i novi singl “Jedan potez previše”

Massimo 9. studenog stiže u Karlovac u sklopu turneje Vještina Boutique.

Turneju otvara upravo u gradu na četiri rijeke, a bit će to i prava prilika da predstavi svoju novu pjesmu Jedan potez previše.

Također, Massima ćemo često viđati i na našim malim ekranima jer je izabran u žiri gledanog showa The Voice.

Vještina Boutique – turneja je kojom će Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti 15. obljetnicu od objave albuma Vještina. Uz već prethodno najavljene koncerte u Zagrebu, glamurozna turneja Vještina Boutique stiže i u neke od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske.

Turneja započinje 9. studenog u Karlovcu u dvorani Zrinski, zaustavit će se u Čakovcu, Slavonskom Brodu, Osijeku, a trostruko finale turneje održat će se na mjestu gdje je Massimo prije petnaest godina pokazao svoju “vještinu muziciranja” – zagrebačkom kazalištu Gavella.

“Prvi koncert je u gradu na četiri rijeke, u Karlovcu. Jedva čekam da krenemo s probama i sa svi pripremama. Najljepše je što radim s ljudima koji su radili na albumu „Vještina“, a to su Ivo Popeskić na Klaviru, Elvis Stanić na gitarama, Henry Radanović na basu, ja na gitarama i glasu bez bubnja. Tako da će to biti jedna vrlo nježna varijanta tih albuma.”

Ulaznicu za ovaj koncertni spektakl potražite na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 150 kn.

Massimo je ovih dana u radijski eter pustio i novi singl “Jedan potez previše” . Pjesma je odmah zauzela visoko mjesto na radijskim top ljestvcama, a spot koji odaje počeast zagrebačkom kinu Europa postao je viralni hit.

Omiljeni pjevač svoj je status glazbene ikone potvrdio I ulaskom u jedan od najgledanijih televizijskih showova The Voice. Naime Massimo je uz Vannu, Davora Gobca I Ivana Dečaka jedan od članova žirija.

Pročitajte i ovo

HOLD ME CLOSER

Glasajte za Karlovčanina čija je ilustracija ušla u najuži izbor za naslovnicu nove pjesme E. Johna i B. Spears