Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Matija Furač podnio ostavku na mjesto predsjednika Karlovca 1919

Investitori su i dalje u klubu – odgovorio nam je Furač na pitanje jesu li točne priče iz sportskih krugova da su partneri napustili Karlovac 1919 nakon rezultatskog neuspjeha u prošloj sezoni.

Predsjednik Nogometnog kluba Karlovac 1919 Matija Furač, kako doznajemo, podnio je ostavku pa će karlovački četvrtoligaš uskoro dobiti novog čelnog čovjeka.

U kratkom razgovoru s Furačem, koji je na godišnjem odmoru, doznali smo da je ostavku podnio još krajem lipnja, po završetku sezone, te da je ona bila planirana. Naime, zbog poslovnih i drugih obaveza nije se više mogao intenzivnije posvetiti radu u klubu pa je dogovoreno da će ‘izgurati’ sezonu do kraja i onda otići s mjesta predsjednika. Izborna skupština, na kojoj će biti izabran njegov nasljednik, trebala bi se održati početkom rujna, a klub će do tada voditi prvi dopredsjednik Perica Vucelić.

A na pitanje je li istina da je investitor otišao iz kluba zbog rezultatskog neuspjeha u prošloj sezoni, o čemu se počelo pričati u sportskim krugovima u gradu, Furač nam je kazao kako to nije točno, da su investitori i dalje u klubu te da klub sigurno ne bi mogao plaćati trenera Pamića da i dalje nema financijsku potporu spomenutog partnera.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti