Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Matija i Vlado Cindrić osvojili zlato, srebro i broncu na međunarodnim natjecanjima u slovenskom Mengešu

Na 25. Skirca Openu Matija je bio najbolji, dok je na Terzin Walther Cupu Vlado bio srebrni, a Matija brončani.

Strijelci karlovačkog Policajca Matija i Vlado Cindrić osvojili su zlatnu, srebrnu i brončanu medalju u slovenskom Mengešu na međunarodnim natjecanjima Trzin Walther Cupu i 25. Skirca Openu.

U subotu, na Trzin Walther Cupu, u disciplini zračni pištolj 10 metara, Matija je u kvalifikacijama, u konkurenciji 53 natjecatelja, bio najuspješniji s 568 pogođenih krugova, a Vlado četvrtoplasirani s osam krugova manje. U novom sustavu finalnog dijela natjecanja Matija je u prvom polufinalu zauzeo 2. mjesto s 36 bodova, a Vlado u drugom polufinalu podijelio prvo mjesto s 39 bodova sa Slovencem Jožom Čeperom pa su se obojica plasirali u borbu za medalje. Vlado je ponovo podijelio 1. mjesto sa Čeperom sa 41 bodom i plasirao se u borbu za zlato, dok je Matija s 29 bodova bio trećeplasirani i osvojio broncu. U borbi za zlato Slovenac Čeper sa 16:4 je bio bolji od Vlade, koji je uzeo srebro.

Jučer na 25. Skirca Openu, u istoj disciplini, u konkurenciji 51 natjecatelja, Matija je u kvalifikacijama bio drugi s 566 pogođenih krugova, dok je devetoplasiranom Vladi, koji je pogodio šest krugova manje, finale izmaklo zbog manjeg broja punih centara od Tosifa Sayyeda. U svom polufinalu Matija je bio najbolji s 39 bodova i plasirao se u borbu za medalje, u kojoj je drugim mjestom sa 40 bodova osigurao borbu sa zlato sa Slovencem Čeperom. Pobjedom 16:10 nad slovenskim strijelcem, Matija se okitio zlatnim odličjem.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Željezničar, Rakovica i Mostanje 1949 pobjedama otvorili proljetni dio sezone, Policajac, Stara hiža i Obrtnik upisali poraze