Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Život DUGA RESA Podijeli

Mesnica Medven od danas u Šangaju: Kvaliteta mesa i usluge na jednom mjestu

Dugoreški kupci dobili kvalitetnu mesnicu s provjerenim i kvalitetnim proizvodima

Mesnica Medven u kompleksu Šangaj u Dugoj Resi od danas Dugorešanima, ali i svim ostalim kupcima nudi obilje svojih proizvoda i donosi ponudu kakva je gradu na Mrežnici bila potrebna.

Četrdeset godina kvalitete i brige o mesu i mesnim proizvodima najbolji su dokaz da je dugoreško područje dobilo mjesto koje će postati nezaobilazno u nabavci svježeg mesa, mesnih prerađevina, suhomesnatih proizvoda.

MM Mesna industrija d.o.o. danas nudi sve od svježe svinjetine, govedine i teletine do kobasica i ostalih mesnih prerađevina, a ponose se proizvodnjom visoko kvalitetne hrane koja dolazi prvenstveno s hrvatskih farmi od provjerenih dobavljača.MM Mesna industrija nudi širok asortiman svježeg mesa i mesnih prerađevina s više od  stotinu artikala, a ponudu neprestano nadopunjavaju sukladno željama svojih kupaca.

Svoje kupce danas su počastili i na prigodnoj degustaciji

U Dugoj Resi, u kompleksu Šangaj u najmu su prostora u vlasništvu Mrežnice d.d. Pažljivo su uredili cijeli prostor mesnice pa s pravom kažu da se osim kvalitetom svojih proizvoda mogu pohvaliti i lijepo uređenim interijerom mesnice, modernim i ugodnim u kojem će biti zaposleno troje ljudi koji će na profesionalan način savjetovati kupce, ali i paziti da ispune sve njihove želje, jer “kupac je uvijek u pravu”.

Iako u ukusno uređenom prostoru dominiraju meso i mesni proizvodi, u MM Mesnoj industriji pobrinuli su se da njihovi kupci dobiju i  kutak za kruh i pekarske proizvode, sireve, ali i konzervirane riblje proizvode…

Cijene su prilagođene džepu potrošača, a uz povoljne cijene i akcije, ne treba sumnjati da će ovdašnji kupci Mesnicu Medven birati kao prvo odredište kvalitetne kupovine.

(sponzorirani članak)

 

Pročitajte i ovo

TAKO I TREBA

Gospođa Zoretić već desetljeće pomaže sv. Nikoli nositi darove u Centar za odgoj i obrazovanje