Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Glazba ADVENT U KARLOVCU Podijeli

Mia pripremila pravu božićnu senzaciju za Karlovčane

Bit će ovo veselo druženje u pravom božićnom duhu

Jedna od omiljenih kantautorica na hrvatskom glazbenom nebu bez sumnje je Mia Dimšić. Ona će nas svojim anđeoskim glasom, predivnim tekstovima pjesama, plesnom glazbom i svojim neodoljivim šarmom večeras zabavljati s pozornice karlovačkog Glazbenog paviljona.

Djevojka koja je potpuno pokorila radijski eter, osvojila brojne nagrade i rasprodala gotovo sve zalihe svojih izdanih albuma, posebno će 2017. godinu pamtiti po velikom koncertu u Lisinskom.

-Jedna od najvažnijih noći u mom životu je bio moj koncert u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 3. prosinca. Na samom kraju ove nevjerojatne godine. Taj osjećaj kada sam stala pred skoro 2 000 ljudi koji su odvojili svoje vrijeme i novac da dođu i slušaju moje pjesme. Moram priznati da je preda mnom bilo more ljudi. To je trenutak koji je promijenio nešto, priča Mia za Radio Mrežnicu.

Ona što god napravi, zasluži veliku pažnju. U svemu se krije ogroman talent i skromnost ove mlade umjetnice.

-Ne znam tajni recept. Ne znam postoji li. Drago mi je što je tako. Mislim da je najveću ulogu odigrala iskrenost, velika ljubav prema glazbi koja, nadam se, onda se i osjeti u mom autorskom radu. Naravno, uz to i kombinacija puno rada i truda, kaže Mia.

Važno da je veselo i lijepo

Nedavno je izdala album božićnih pjesama koje ćemo čuti na adventu, no pripremila je Mia za svakoga ponešto. Važno da je veselo i lijepo.

-Definitivno će biti toga na repertoaru. Imam već neki niz svojih autorskih pjesama kojima sam dodala i te božićne pjesme prigodne za adventsko vrijeme. Obično to bude 4 do 5 pjesama koje odaberem s božićnog albuma. Svakako će biti svetga po malo, naglašava Mia.

Svima je teško odlučiti koja je to Mijina pjesma posebnija od drugih jer sve imjau priču koja pokreće. No, Mia kaže da je njoj baš pjesma Kiša posebno draga.

– Dragi slušatelji, hvala vam što ste sa mnom na cijelom ovom mom glazbenom putovanju i što pratite svaku moju pjesmu, što se s njima poistovjećujete. To je ono što meni omogućuje da radim ono što najviše volim. Bez vas ne bi bilo moguće ništa od ovoga. Nadam se da ćemo se još puno družiti na još puno, puno koncerata, poručila je Mia.

-Moram reći da mi je jako teško odlučiti, ali posebno mi znači pjesma Kiša koja je moj aktualni singl. Izašla je prije nešto više od mjesec dana. Ona mi je najdraža iz osobnih razloga. Stvorila sam je u trenutku kada je baš moja intimna priča izašla na vidjelo.

U blagdanskom ozračju prigodno je poželjeti svima sve najbolje.

-Poželjela bih svima, prije svega, predivne blagdane. Sretan Božić i novu godinu u kojoj će svi raditi ono što žele, u kojoj će ostvarivati svoje snove kao što se meni to dogodilo u ovoj godini. Nadam se da ću tako nastaviti. Stvarno bih htjela da znam uživati u svemu ovome lijepom što mi se događa. To je moja želja meni za ovu novu godinu.

Ne propustite Mijin koncet večeras u 21:30 sat u Glazbenom paviljonu.

(foto: Krume Ivanovski/Croatia Records Promo)

Pročitajte i ovo

PROTIV STRESA

Kad ste kod kuće, u samoizolaciji ili pod stresom slušajte glazbu. Najbolje Radio Mrežnicu :) Glazba jača imunitet