Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Njegova mama ima Alzheimerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna njega, ispričala je 'Imam 23 godine, a moj dečko 71. Svi kažu da gubim vrijeme s njim, ali planiramo vjenčanje' Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo!

Županija SIGURNA KARLOVAČKA Podijeli

Migracije i dalje u vrhu izazova karlovačke policijske uprave, ali i šumske krađe: One graniče s pustošenjem šuma

Načelnik Darko Car u kratkom i zanimljivom izvješću izložio je s čime se susreću policajci PU

Ubojstvo na Lemić Brdu, nezakonite migracije te turistička sezona i promet, tri su glavna događaja koji su obilježili rad Policijske uprave karlovačke u prvih deset mjeseci ove godine.U budućnosti će se kao udarna pokazati borba odnosno razrješenje šumskih krađa koje graniči s pustošenjem šuma.

Poručio je to danas predstavljajući izvješće načelnik PU karlovačke Darko Car ocjenjujući sigurnosno stanje u županiji izuzetno povoljnim. Bio je to i njegov prvi javni nastup otkad je postao prvi čovjek PU karlovačke.

Najavio je da će njegovim policijskim službenicima upravo šumske krađe biti jedan od prioriteta u dijelu općeg kriminaliteta.

-Te šumske krađe graniče s pustošenjem šuma i povezane su i s nezakonitom eksploatacijom drvne mase, rekao je Car i pozvao sve nadležne inspekcijske službe da zajednički s policijom spriječe takva djela jer to nije samo problem policije.

Ukupna razrješenost kazenenih djela u županiji je viša od 86 posto, a načelnik je najavio i skorašnji završetak velike policijske akcije na razini više županija vezanih uz krađu vozila.

Ove godine policija je registrirala 7202 osobe u nezakonitom prelasku granice, a ulaskom Hrvatske u Šengen s novom godinom počinje i nova faza sigurnosti, dodao je. Preko graničnih prijelaza u županiji prošlo je više od 3,5 milijuna putnika u više od 2 milijuna vozila, a definitivno najfrekventniji je prijelaz Maljevac, rekao je Car.

Čak 12 poginulih u prometnim nesrećama, 89 uhvaćenih recidivista od kojih je 58 završilo na sudu, zaplijenili su 15 kilograma marihuane i otkrili 6 većih laboratorija, dosad su imali više od 8 tisuća dojava građana, a dosad i 32 samoubojstva i pokušaja samoubojstva – sve su to podaci koji obilježavaju rad PU karlovačke.

Načelnik se osvrnuo i na stanje u prometu, pa napomenuo kako je policija angažirana i na područjima gdje se izvode radovi, a građani su nezadovoljni i nestrpljivi. -Angažiramo na tim područjima dodatne snage vezano za odvijanje prometa, rekao je Car.

On je u kratkom i sistematičnom i nimalo suhoparnom izvješću napomenuo kako ne rade samo represivno već su jaki i u prevenciji.

Policijska uprava ima potencijala, znanja i energije odgovoriti sigurnosnim izazovima, a moja vrata otvorena su svima, poručio je na kraju.

 

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda