Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Nema kraja "seobi" hrvatskih odbojkašica u Seriju A1. Doduše, Lea Cvetnić (21) već je posljednje tri godine u talijanskoj odbojci, no sada će se nakon drugoligaške razine napokon okušati i na onoj prvoligaškoj. Mlada Velikogoričanka, reprezentativna primačica-pucačica, nakon Caserte, Rome i Sassuola igrat će za Bresciu koja je u prekinutoj sezoni držala 11. mjesto, no osam pobjeda, poput Brescie, primjerice, imao je i sedmi Chieri. Cvetnić je karijeru započela u velikogoričkoj Azeni, a trofeje je, prije odlaska u Italiju, osvajala s obje naše Mladosti, zagrebačkom i kaštelanskom. I dalje raste hrvatska ženska kolonija u talijanskoj Seriji A "Fotelje ne glase na ime zastupnika, pa ne možemo predvidjeti tko će sjediti u kojoj stolici“, poručili su iz sabora ne navodeći hoće li obnova fotelja biti gotova do konstituirajuće sjednice, koja se najavljuje za konac srpnja, ili pak kasnije. Obnova fotelja u sabornici: Svaka od njih košta 5700 kuna Nacionalni stožer je zbog velikog porasta broja zaraženih korona virusom vratio svoje redovite presice. Od danas su opet obavezne maske u svim zatvorenim prostorima i javnom prijevozu U zadnja 24 sata u Hrvatskoj 53 novozaraženih korona virusom Na intervenciju je izašla ekipa koja je brzo DVD-a Vrbovsko morala izmjeriti eksplozivnost i osigurati područje oko vagona kako netko ne bi stradao. Uspjeli su zatvoriti ventil na vrijeme U Moravicama je curio plin iz vagona, intervenirali vatrogasci

Crna kronika NA GRANICI Podijeli

Migranti prespavali uz granični prijelaz Maljevac, pokušali ga i prijeći u nekoliko navrata

Riječ je o Afganistancima, Marokancima, a nekoliko njih predstavilo se da su iz Kuvajta te Bangladeša

Veći broj migranata koji je ovih dana pokušao prijeći bosansko-hrvatsku granicu noćas je prespavao uz granični prijelaz Maljevac, a zabilježeno je i nekoliko pokušaja prelazaka.

Bosanska policija zaustavila je sve pokušaje prelaska.

Migranti su noć proveli u šatorima koje su podigli, a zapalili su i vatru. Među migrantima je i dio onih koji su prije dva dana došli s bihaćkog područja u Kladušu, nakon neuspjelog pokušaja prelaska granice u Izačiću. Iz Izačića su do Kladuše došli taksijima i autobusima, a među njima ima i nekoliko obitelji s djecom. Uglavnom prevladavaju muškarci starosti 20 do 40 godina,a predstavljaju se kao državljani Alžira, Maroka, Afganistana, Bangladeša pa čak i Kuvajta.

Promet kroz Granični prijelaz Maljevac odvija se bez zastoja.

Inače, Kladuša i dalje vrvi migrantima, neke brojke spominju ih i više od tisuću, a danas bi, neslužbeno se doznaje, konačno trebala biti poznata lokacija na koju bi migranti trebali ubuduće dolaziti, odnosno gdje bi trebao biti novi kamp. Jedino što je poznato jest da je stav da to bude izvan gradskog središta.

 

Pročitajte i ovo

VIKEND KONTROLA PROMETA

Za vikend najpijanija 35-godišnja vozačica: Napuhala 2,34 promila